INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

I-a dat IGNORE! Moment viral cu Arda Guler la prezentarea la Real Madrid: „Ți-ar plăcea?”

Arda Guler, în conferința de prezentare la Real Madrid
Arda Guler, în conferința de prezentare la Real Madrid

Articol de - Publicat vineri, 07 iulie 2023 14:52 / Actualizat vineri, 07 iulie 2023 16:02

Astăzi, în ziua în care a fost prezentat ca nou jucător al lui Real Madrid, mijlocașul turc Arda Guler (18 ani) a explicat cum a ales clubul blanco și a ignorat un jurnalist care l-a întrebat despre Kylian Mbappe.

Arda Guler a efectuat astăzi vizita medicală la Real Madrid, iar ulterior a semnat contractul cu formația din capitala Spaniei. Talentatul mijlocaș turc a ieșit în evidență la conferința de presă, în cadrul căreia a ignorat un jurnalist.

Fenerbahce vrea un român în locul lui Arda Guler, puștiul-minune transferat de Real Madrid! » Anunțul zilei în presa turcă
TURCIA
Fenerbahce vrea un român în locul lui Arda Guler, puștiul-minune transferat de Real Madrid! » Anunțul zilei în presa turcă

În ziua prezentării la Real Madrid, Arda Guler a ignorat un jurnalist

Întrebat de un reporter despre oferta de la Barcelona și dacă i-ar plăcea să joace alături de Kylian Mbappe, Arda a răspuns doar la prima parte a întrebării. Apoi s-a mulțumit doar să privească spre sală cu o mină serioasă.

„Au fost multe cluburi care m-au ofertat. Dar în momentul în care a apărut Real Madrid, nu a mai contat nimic altceva”, a precizat fotbalistul în schimbul căruia Fenerbahce a primit 20 de milioane de euro.

Arda Guler, despre...

... ce a discutat cu antrenorul Carlo Ancelotti: „Antrenorul m-a sunat și mi-a spus că vrea să mă vadă. Mi-a spus unde mă va folosi, am avut multe conversații cu el”.

... posibilitatea de a fi împrumutat: „Sunt pregătit să concurez pentru a-mi câștiga poziția în echipă, voi da totul. Vreau să rămân și să joc aici. Dacă îmi vor da șansa să joc, voi profita de ea. Nu voi pleca sub formă de împrumut”.

... poziția sa ideală: „Cel mai bine mă descurc la mijloc, dar asta nu contează foarte mult, pentru că vreau să-mi câștig locul. Vreau să fiu un jucător ofensiv, să creez ocazii de gol. Antrenorul decide poziția, eu joc bine atât la mijloc, cât și în banda dreaptă”.

Guler va purta numărul 24 la Real Madrid. Sezonul trecut, la Fenerbahce, a înscris 6 goluri și a pasat decisiv la alte 7 reușite în 35 de apariții.

Arda Guler este al patrulea transfer al verii la Real Madrid, după Fran Garcia, Jude Bellingham și Joselu. Și Brahim Diaz a fost prezentat ca un transfer nou, însă el aparținea deja de Real Madrid, a revenit după 3 ani în care a fost împrumutat la AC Milan.

Tot din fotbalul internațional:

Afaceristul britanic oferă 7 miliarde pentru Manchester United și compară clubul cu un tablou: „E special, rar, valoarea sa crește în timp”

Președintele Braziliei e anti-Ancelotti: „De ce nu rezolvă el problema Italiei, care nici nu s-a calificat la ultima Cupă Mondială?”

Cine rămâne în Superligă, cine pică în Liga 2 » CALCULE la retrogradare în timp real

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga


Comentarii (4)
enigmaticul
enigmaticul  •  07 Iulie 2023, 22:21
Postat de mario_san pe 07 Iulie 2023, 18:38

nu ma mira comentariul tau daca iau in considerare sigla de *** pe care o expui. Aveti mai putine UCL decat are Realul transferuri! apropo, cand ajungeti la 2 miliarde datorie!

Georgele, observ că ți-a sărit muștarul! Ce legătura are sigla mea, cu comentariul? Sau poate ai uitat câte a luat realul în semifinală, de la City?

mafa
mafa  •  07 Iulie 2023, 18:42

Ce trebuie sa faci este sa-l depasesti pe Modric, sa inveti de la el si sa fi mai bun.

mario_san
mario_san  •  07 Iulie 2023, 18:38
Postat de enigmaticul pe 07 Iulie 2023, 16:31

Mult zgomot, pentru nimic!! Vor mai trece ani, până va avea un loc de titular la Real!!

nu ma mira comentariul tau daca iau in considerare sigla de *** pe care o expui. Aveti mai putine UCL decat are Realul transferuri! apropo, cand ajungeti la 2 miliarde datorie!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează