INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

I-au percheziționat avionul! Guardiola, pus sub control politic dintr-un motiv incredibil!

FOTO: REUTERS
FOTO: REUTERS

Articol de - Publicat sambata, 24 februarie 2018 11:02

Managerul "cetățenilor" e anchetat de federația engleză, pentru fundița galbenă purtată la meciuri ca susținere a separatiștilor catalani. Poliția din Barcelona suspecta că-l ascunde pe Puigdemont. 

Guardiola n-are numai grija primului meci pentru trofeu din acest sezon, ciocnirea cu Arsenal din Cupa Ligii. Managerul lui Man. City e tracasat și cu problemele extrafotbalistice cauzate de implicarea sa în susținerea separatiștilor catalani.

Pep a aflat vineri seară că federația engleză a deschis o anchetă, acuzându-l pentru "încălcarea regulamentului vestimentar și publicitar, prin mesajul politic transmis de fundița galbenă purtată la rever în timpul partidelor".

Așa vrea Pep să atragă atenția asupra militanților pentru independență închiși.

Nu l-au găsit pe fugar

"Suntem victime ale persecuției politice", s-a revoltat spaniolul, ce a suportat și șicane din partea poliției din Barcelona. Avionul personal, în care se afla familia sa, inclusiv sora Francesca, ex-director general de relații externe al Generalitat (Guvernul Catalunyiei), a fost percheziționat luni, dar și joi!

Agenții îl căutau pe fostul președinte Carles Puigdemont, având informații că ar încerca să se întoarcă clandestin din Belgia, unde s-a refugiat de mai multe luni. Guardiola n-a fost însă prezent la percheziția aparatului plecat din Manchester.

"E în regulă dacă vor să mă suspende. Dar problema este alta, unii oameni sunt la pușcărie și eu port acel simbol pentru a reaminti tuturor despre o nedreptate"
Pep Guardiola, manager Man. City

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
itrobert
itrobert  •  24 Februarie 2018, 19:06
Postat de cpt.ahab pe 24 Februarie 2018, 12:33

Nu numai guvernul, tot aparatul unui stat. De cand te nasti, nu ai dusman mai mare in viata decat propriul stat. El incearca sa-ti anchilozeze mintea si sa-ti paraziteze munca, pentru a-si intretine liota de lucru slab. Nu-si doreste decat sa fii un conformist eficient, sa gandesti cat mai putin, pentru a-i pune cat mai putine probleme.

Asa este si pentru asta acum in America il avem pe Donald al nostru. Sper sa se trezeasca si restul de iobagi si sa-si ia tarile inapoi din geharele merkelesei si ale piticului de Lichtenstein... Desteapta-te Romane!!!

protech
protech  •  24 Februarie 2018, 14:04
Postat de Cristi Ann pe 24 Februarie 2018, 12:34

nu e de ajuns ca aveti o echipa jalnica . aveti si o gandire jalnica

jalnic jalnic jalnic jalnic jalnic jalnic jalnic jalnic jalnic jalnic

cpt.ahab
cpt.ahab  •  24 Februarie 2018, 12:36
Postat de Cristi Ann pe 24 Februarie 2018, 12:33

oamenii dintotdeauna trebuie condusi , altfel ar fi anarhie

Sluga. Atat.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează