INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARSENAL - BOURNEMOUTH 3-2

VIDEO Legenda lui Arsenal, în delir după golul marcat de „tunari” la ultima fază

Ian Wright (59 de ani), legenda lui Arsenal, a trăit la cote înalte meciul „tunarilor” cu Bornemouth, câștigat cu 3-2 la ultima fază/ foto: captură Twitter
Ian Wright (59 de ani), legenda lui Arsenal, a trăit la cote înalte meciul „tunarilor” cu Bornemouth, câștigat cu 3-2 la ultima fază/ foto: captură Twitter

Articol de - Publicat duminica, 05 martie 2023 10:01 / Actualizat duminica, 05 martie 2023 11:23

Ian Wright (59 de ani), legenda lui Arsenal, a trăit la cote înalte meciul „tunarilor” cu Bornemouth, câștigat cu 3-2 la ultima fază.

Atacantul cu 185 de goluri în tricul lui Arsenal a izbucnit la golul marcat de Nelson la ultima fază. Bornemouth condusese cu 2-0, dar Arsenal a revenit uluitor și își menține avansul de 5 puncte față de Manchester City, în fruntea clasamentului din Premier League.

Reacția lui Wright a fost surprinsă de Gary Lineker, colegul său de la BBC și fostul mare atacant englez.

Mikel Arteta: „Am fost în delir”

Nu doar Ian Wright s-a bucurat extrem la golul lui Nelson. Arteta a oferit o reacție asemănătoare pe marginea terenului.

Scandal-monstru în Liga 1: „Fanii îmi cer să mut echipa în campionatul Ungariei!” + comunicat dur al galeriei
SCANDAL
Scandal-monstru în Liga 1: „Fanii îmi cer să mut echipa în campionatul Ungariei!” + comunicat dur al galeriei

„Am început să alerg și nu prea știam unde sunt. Am văzut un copil lângă mine, apoi am dat de cei de la securitate. Dar doar uitându-mă pe fețele tuturor, ale jucătorilor și ale suporterilor noștri, văzând acele zâmbete, bucuria din ochii lor, a fost pur și simplu minunat. A fost o zi extraordiară.

A fost cel mai frumos moment de când sunt antrenor la Arsenal. Iubesc această unitate dintre suporteri și jucători”, a transmis Arteta după meci, citat de Daily Mail.

Arsenal, revenire fantastică împotriva lui Bornemouth

Arsenal a reușit o revenire magistrală în Premier League în fața lui Bournemouth și continuă să viseze la titlu! Conduși cu 0-2, „tunarii” au fost protagoniștii unui nou come-back miraculos, cum se întâmplase și acum două săptămâni, pe terenul lui Aston Villa (4-2).

După 45 de minute în care „tunarii” n-au contat aproape deloc, trupa lui Arteta a mai încasat o lovitură în minutul 57, când Senesi a înscris din pasa lui Rothwell și a redus la tăcerea asistența. Arsenal era în genunchi, însă a urmat o revenire de poveste!

Cu trei goluri reușite după un forcing ucigător în ultima jumătate de oră, Arsenal a obținut o victorie ce părea improbabilă după golul secund al lui Bournemouth. Partey, în minutul 57, White, în minutul 70 și Nelson, cu un gol superb de la marginea careului în cel de-al șaptelea minut de prelungiri, au declanșat nebunia în tabăra „tunarilor”.

Video. Rezumat: Arsenal - Bournemouth 3-2

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Mbappe a intrat în legendă, într-un thriller cu 6 goluri » Cel mai bun marcator din istoria lui PSG

Mari emoții pentru Bayern » Aproape să fie egalată în prelungiri de Sttutgart + cum arată clasamentul în Bundesliga

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează