INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

Italienii anunță: „Puștiul din România pe care se bat Juventus, Milan și Dortmund sosește la probe”

Ianis Dobrescu
Ianis Dobrescu

Articol de - Publicat joi, 26 ianuarie 2023 16:50 / Actualizat joi, 26 ianuarie 2023 17:00

Ianis Dobrescu (15 ani), mijlocașul celor de la CSM Deva, lider în Seria a 7-a din Liga 3, a stârnit interesul granzilor Juventus, AC Milan și Borussia Dortmund. 

Tânărul fotbalist se va deplasa în decursul lunii viitoare în Italia, unde reprezentanții acestuia vor negocia cu cei de la Juventus. De asemenea, Ianis Dobrescu va da și probe la clubul torinez, scrie jurnalistul italian Nicolo Schira, pe contul personal de Twitter.

„House of the Drăguș” » Prezentare specială pentru atacantul român la noua echipă + ce îi reproșase antrenorul de la Standard
ITALIA
„House of the Drăguș” » Prezentare specială pentru atacantul român la noua echipă + ce îi reproșase antrenorul de la Standard

Ianis Dobrescu, mijlocașul celor de la CSM Deva, este dorit de Juventus, AC Milan și Borussia Dortmund

Ianis Dobrescu a jucat două meciuri la echipa națională U15 a României. Acesta a făcut parte din lotul deplasat de selecționerul Victor Ene în Bulgaria, în perioada 29 octombrie - 3 noiembrie 2022, când „tricolorii” mici au jucat două amicale în compania naționalei Bulgariei U15. România a pierdut ambele meciuri, 0-1 și 1-2. 

La echipa națională este o atmosferă mai încărcată față de ce e aici, la noi. La București este mai multă muncă. Am contracandidați pe postul meu. E nevoie să fiu atent la modul în care eu mă pre­gătesc. Mai am colegi care activează pe aceleași posturi, din București, de la Farul Constanța. E greu..

La lotul național este presiune pentru că, dacă nu joci bine, este posibil să nu mai fi selecționat”, a declarat Ianis Dobrescu, potrivit mesagerulhunedorean.ro. 

Ianis Dobrescu: „Îmi doresc să ajung la Barcelona”

Marea dorință a lui Ianis Dobrescu e să ajungă la FC Barcelona. „Cel mai mult îmi doresc să ajung la FC Barcelona. Eu zic că se poate, cu multă muncă și seriozitate. Dacă nu se poate la FC Barcelona, atunci la Real Madrid”, a mai spus Ianis Dobrescu, potrivit sursei citate. 

Citește și:

Semnează cu locul doi din Bundesliga, iar clubul din Superliga se umple de bani!

Februarie de foc în Superliga pentru Universitatea Craiova

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (19)
ED_BAD
ED_BAD  •  27 Ianuarie 2023, 11:41
Postat de ionescugeorge77 pe 26 Ianuarie 2023, 17:21

...daca pustiul acesta ne ia cu munca si seriozitate nu o sa ajunga nici la Soimii Sibiu ...la 15 ani trebuie sa fentezi ...sa ai fenta in sange ...lasa munca in pace ...ca nu ai fizic de salahor ...

Il are impresar pe Florin Manea. La ce te astepti, ce sa ii fi bagat in cap?!

ED_BAD
ED_BAD  •  27 Ianuarie 2023, 11:39
Postat de mishu_74 pe 26 Ianuarie 2023, 17:08

"Dacă nu se poate la FC Barcelona, atunci la Real Madrid”, a mai spus Ianis Dobrescu, potrivit sursei citate." pe langa talent, copilul e si plin de umor involuntar. :))

E plin de caterinca si copilul si autorul articolului. Au anuntat italieniii! Unde? In piata mare?! In frizerii?! :)

ED_BAD
ED_BAD  •  27 Ianuarie 2023, 11:35
Postat de sadiku_is_back pe 26 Ianuarie 2023, 17:37

Italienii anunta !!! Iosif a fost cu gaina aia porumbacă, la spitalul de șoimi din Qatar, sa o opereze de menisc !!!! Eu i-am zis ca este găina la fel ca el ...dar Iosif nimic ..striga ...uliuuu uliuuuu șoimul meu ...

:)))

Vezi toate comentariile (19)
Comentează