INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  RANGERS

Ianis Hagi a ales performanța, nu banii: „Putea să-și rezolve viața, dar a preferat altceva”

4,5 milioane de euro este cota de piață a lui Ianis Hagi, potrivit Transfermarkt
4,5 milioane de euro este cota de piață a lui Ianis Hagi, potrivit Transfermarkt

Articol de GSP - Publicat joi, 28 mai 2020 07:15

Gică Popescu (52 de ani), președintele Viitorului, a vorbit despre Ianis Hagi (21), mijlocașul ofensiv transferat definitiv de Rangers de la Genk.

Oficialul dobrogenilor afirmă că Ianis nu a preferat banii vara trecută, atunci când a decis să meargă în Belgia, la Genk, deși avea oferte foarte tentante din punct de vedere financiar.

„Ianis, dacă n-ar fi semnat cu Genk în vara anului trecut, din punct de vedere financiar și-ar fi putut rezolva viața la ce oferte a avut, dar a preferat să meargă la o echipă de Champions League, să facă performanță", a declarat Popescu, conform digisport.ro.

Ianis Hagi a fost anunțat oficial de Rangers

Ianis a fost anunțat oficial, ieri, ca noul jucător al celor de la Rangers. Oficialii vicecampioanei Scoției confirmă că negocierile au ajuns la final, dar contractul încă nu a fost semnat. Se așteaptă pauza de transferuri din vară. 

În anunțul oficial de pe site-ul lui Rangers nu au fost trecute detalii legate de suma de transfer sau de durata contractului. Presa locală speculează că Ianis va evolua pe Ibrox în următoarele 5 sezoane - mai multe detalii, AICI.

VIDEO Marin Barbu, comparație între Ianis și Gică Hagi

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Maratonul La Liga » Marca a întocmit calendarul finalului de sezon: 32 de zile consecutive cu fotbal!

Erling Haaland a picat marele test! Ce notă a primit după Dortmund - Bayern 0-1

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
persanu
persanu  •  28 Mai 2020, 13:39

*** Acuma ce sa spună despre Ianis? Când e neam cu tasu? Asta denotă in primul rând clișeele cu care apare mereu in fata microfonului. Si nu doar el. Nu ca il halesc pe Banciu de la B1TV , ca de multe ori o ia pe arătură, dar câteodată zice verde in față ceea ce este supărător uneori mai ales in fața unora care sunt diplomați. Gica Popescu a fost guraliv la adr3sa fotbalului românesc doar cand a candidat, inainte si după la auzit careva sa mai critice fotbalul românesc? La criticat vreodată pe Hagi ca vinde repede si nu face performanță pentru fotbalul românesc? Cand iese in Europa fara 5 nu scapă. Nu la criticat si nici nu o va face, in schimb critica celelalte echipe cand e cazul

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

138672209828437
Gelu Oanca  •  28 Mai 2020, 12:07

Ce performanta mare a facut, de lau aruncat aia ca pe o masea stricata. Oare Popescu crede ce spune despre Ianis, sau nu mai gandeste.

557359368547447
Florin Alexandru  •  28 Mai 2020, 11:22

Care performanta mai Popescu Ghe.??

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close