INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

Ianis Hagi a câștigat lupta cu Mario Gotze și a devenit principala țintă a lui Lazio pentru vară

Ianis Hagi poate ajunge în Italia
Ianis Hagi poate ajunge în Italia

Articol de GSP - Publicat luni, 04 mai 2020 18:08

Ianis Hagi (21 de ani) pare să fi rămas principala țintă a lui Lazio pentru următoarea perioadă de transferuri. Italienii au renunțat la aducerea neamțului Mario Gotze (27 de ani).

Claudio Lotito, conducătorul lui Lazio, ar fi renunțat la pista Mario Gotze, scrie pianetamilan.it. Formația din capitala Italiei îl preferă în locul fostului campion mondial pe Ianis Hagi. Internațional român poate fi adus în schimbul unei sume mai mici și este cu 6 ani mai tânăr decât mijlocașul Borussiei Dortmund.

Plătește Rangers 5 milioane pentru Ianis Hagi?

Ianis Hagi e împrumutat de Genk la Glasgow Rangers până în vară. Fiul lui Gică Hagi ajunsese în Belgia vara trecută, dar nu s-a adaptat la campioana en-titre și a fost cedat sub formă de împrumut în Scoția. Până la întreruperea campionatelor din cauza pandemiei, Ianis a avut evoluții apreciate la gruparea antrenată de Steven Gerrard, care păstrează o clauză exclusivă de cumpărare în valoare de 5 milioane de euro. 

4.500.000 de euroeste cota lui Ianis Hagi, potrivit transfermarkt

VIDEO / Reîncepe Liga 1 » Echipele se pot antrena în grupuri începând cu 15 mai

Citește și alte știri despre Ianis Hagi: 

VIDEO Sassuolo, echipa lui Vlad Chiricheș, prima care a reluat antrenamentele în Italia

Lyon se revoltă! Președintele Aulas iese la atac: „Omorâm spiritul sportiv. Am sentimentul că nu aparținem Europei”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (11)
 •  04 Mai 2020, 22:35

Cum adica sa plateasca Lazio 5 milioane catre Rangers? Ca doar nu Rangers il detine pe Ianis. Acolo e doar imprumutat. Ce bani sa incaseze? Mai bine ati opri avalansa asta de articole cu destinatia lui Ianis Hagi si cu cati bani valoareaza pentru ca e ”bidextru de picioare si vede jocul”. Ca sunt sanse mari sa fie totul un mare fas. Si posibil sa il afecteze tare de tot pe baiat, ceea ce sincer nu ne dorim.

2133315653607049
Stanislav Gusat  •  04 Mai 2020, 22:01

Dan Cezar după cite vad doar presa din România scrie despre el,despre Odegar,Håland,Zaniol,Fati nu scriu..dar astea îs mult mult mult mai talentați....și vrei sa spui ca nui umflat Hagi...lasă tu

1345298202223778
Dan Cezar  •  04 Mai 2020, 21:55

Stanislav atentie cà mai mult presa occidentalà scrie de el panimaiesi? ai nostri doar spun ce zic altii nu romànii àl laudà vàd cà nu intelegi lumea e ,,crazy,pazza '' dupà young Hagi pàtane vesticii scriu si ar trebui sà vezi si tu Gusat cà romànii sint ,,ombilico del mondo''ar trebui sà stii frate cà doar esti moldovean...

Vezi toate comentariile (11)
Comentează