INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SCOȚIA

Ianis Hagi își continuă ascensiunea: „Va fi cel mai bun jucător din Scoția de la Brian Laudrup”

Ianis Hagi a impresionat în amicalul Rangers - Lyon 2-0 +5   FOTO
Ianis Hagi a impresionat în amicalul Rangers - Lyon 2-0

Articol de - Publicat vineri, 17 iulie 2020 12:41 / Actualizat vineri, 17 iulie 2020 14:41

Ianis Hagi (21 de ani) a marcat ambele goluri ale lui Rangers în victoria, scor 2-0, contra lui Lyon. Prestația a fost apreciată de presa franceză: „Băiatul marelui Gheorghe Hagi a învățat câte ceva de la tatăl său şi a profitat de neatenţia lui Lyon”.

Duelul românesc din amicalul disputat în cadrul Trofeului Veolia, la Lyon, i-a revenit joi Rangersului lui Ianis Hagi. Şeptarul lui Gerrard, folosit o repriză de vicecampioana Scoţiei, a marcat ambele goluri ale partidei cu echipa lui Ciprian Tătăruşanu (2-0), ce se pregăteşte pentru finala Cupei Ligii Franţei de pe 31 iulie, cu PSG.

„Un Lyon prea naiv”

Mijlocaşul român a primit laude în presa din Hexagon. „La un corner, iar apoi pe un contraatac, Lyon a plătit pentru lipsa de atenţie şi agresivitate, de care a beneficiat Ianis. Trupa lui Rudi Garcia şi-a pierdut treptat şi încrederea, şi siguranţa, în ciuda superiorităţii numerice avute din prima repriză după eliminarea lui Kent", a comentat L'Equipe.

Iar Le Progres a accentuat impresia: „Un OL prea naiv a primit un duş rece scoţian. Fiul marelui Gheorghe Hagi a dovedit c-a învăţat câte ceva de la tatăl său, profitând de slăbiciunile lui Lyon". Şi un fan s-a extaziat pe Twitter: „Ianis Hagi va fi cel mai bun jucător din Scoția de la Brian Laudrup încoace".

3goluri şi două assisturi are Ianis Hagi în 12 meciuri disputate la Rangers (782 de minute) în sezonul trecut

Vezi AICI golurile marcate de Ianis Hagi în Lyon - Rangers 0-2

FOTO. Cele mai tari imagini din Lyon - Rangers 0-2

+1 FOTO

Citește și alte știri despre Ianis Hagi: 

Ianis Hagi, impresionat de ce s-a întâmplat după ce a semnat cu Rangers: „A fost extraordinar!”

VIDEO Ianis Hagi a întrerupt prezentarea celor de la Rangers! Reacția colegilor

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
klauz
klauz  •  17 Iulie 2020, 17:01

Brian Laudrup a fost un mare dribleur, iar Ianix nu a driblat pe nimeni in viata lui. Ianix e o gluma, nu are sut, nu are dribling, sta doar cu capul in pamant si da pe langa minge. Nu vede jocul, nu are viteza si sprint, e moale ca fularu' si per ansamblu extrem de penibil...

klauz
klauz  •  17 Iulie 2020, 16:59
Postat de Cosmin Bajescu pe 17 Iulie 2020, 15:06

Si care este problema? Oricum, nu poti spune ca cei de la OL s-au dat la o parte ca sa ii ofere lui Ianis sansa de a marca. A facut-o pentru ca este bun. Cat de bun, vom vedea !

Tu ai vazut "golurile"? Evident ca nu, traiesti doar din titluri si dupa ureche... E aici un material cu doua videouri, du-te de te uita. Primul "gol" a fost o faza exceptionala facuta de un jucator a lui Rangers care a inlaturat practic intreaga aparare franceza, faza cum Ianix nu va reusi niciodata. Ala a tras la poarta dar cam telefonat, s-a ajuns la imbulzeala de 3 jucatori, incluiv Ianix aflat la un metru de poarta la pomana, Tatarusanu a reusit sa faca sa sara mingea din el, Ianix a pus spitzul (mda, "mare" fotbalist...) si mingea a intrat in poarta de la un metru. "Golul" doi, din nou Ianix la pomana in careu, primeste mingea, trage fantastic de prost, peste poarta, insa mingea loveste mana unui fundas francez si ricoseaza in poarta. Deci un sut ratat... Ianix e o gluma! Si inca una proasta!

klauz
klauz  •  17 Iulie 2020, 16:53
Postat de bodrin pe 17 Iulie 2020, 15:20

Faceți un titlu pentru postare folosind spusele unui fan? Unil singur?

"Fan" care probabil e tac-su, de pe cont fals...

Vezi toate comentariile (6)
Comentează