STRANIERI  ·  SCOȚIA

Ianis Hagi, impresionat de ce s-a întâmplat după ce a semnat cu Rangers: „A fost extraordinar!”

Ianis Hagi, impresionat de ce s-a întâmplat după ce a semnat cu Rangers: „A fost extraordinar!” Foto: twitter.com/RangersFC +6 FOTO
Ianis Hagi, impresionat de ce s-a întâmplat după ce a semnat cu Rangers: „A fost extraordinar!” Foto: twitter.com/RangersFC

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 iunie 2020 20:34 / Actualizat vineri, 19 iunie 2020 21:09

Ianis Hagi, 21 de ani, a oferit un interviu pentru site-ul lui Rangers, în care a vorbit despre decizia de a rămâne pe Ibrox. 

„Sunt foarte fericit aici. Totul, fanii, istoria clubului, stadionul, oamenii care lucrează la Rangers sunt grozavi și lucrează zi de zi pentru a crea un mediu plăcut. 

Rangers a fost prima mea opțiune, am simțit că se va rezolva și sunt foarte fericit. Atmosfera e senzațională, nu doar acasă, ci și în deplasare, fanii merg în toată lumea cu noi. Dragostea pe care mi-au arătat-o fanii în aceste luni a fost extraordinară, în special după ce contractul a fost semnat și s-a rezolvat totul” , a declarat Ianis. 

Sezonul nou în Scoția va începe la 1 august, iar Ianis e pregătit: „M-am menținut în formă, a fost ușor. Fac ceea ce iubesc, nu? Sunt norocos că familia mea are în România o casă la curte și am mai jucat fotbal. M-am jucat cu mingea în acele săptămâni, deci n-a fost greu.

Aveam deja 2 luni și jumătate de când nu ne mai antrenaserăm împreună, e dificil la început. Dar avem stafful medical aici, doctorul are multă experiență, și când eram acasă ne-a ajutat mult, când aveam nevoie de ceva”.

+7 FOTO

Foto: twitter.com/RangersFCLa o zi după asasinarea lui Emi Pian, peste 100 de capi, crema interlopilor din toată țara și din străinătate, s-au adunat la îndemnul unui influent interlop. Ce a urmat este de-a dreptul sfidător. Poliția s-a dus peste ei și...
Libertatea
Comentarii (3)
Sever Augustin Pop  •  20 Iunie 2020, 10:45

Urmeaza sa demonstreze ce poate. Mult succes.....

loko1  •  19 Iunie 2020, 21:26
Postat de ovina2o pe 19 Iunie 2020, 21:11

Beizadeaua e un anti-talent innascut

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ovina2o  •  19 Iunie 2020, 21:11

Beizadeaua e un anti-talent innascut

Vezi toate comentariile (3 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
12:00 Snooker
CM Snooker
Eurosport
16:30 CICLISM
Milano-Sanremo
Eurosport
22:00 UCL
Barcelona - Napoli
Digi 1, Look Plus, Telekom 1
22:00 UCL
Bayern - Chelsea
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
Program TV complet

Liga 1