INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  RANGERS

Steven Gerrard, impresionat de Ianis Hagi: ”A revenit într-o formă incredibilă. Vrem să-l facem și mai puternic”

Articol de - Publicat vineri, 19 iunie 2020 11:17 / Actualizat vineri, 19 iunie 2020 11:20

Steven Gerrard, managerul lui Rangers, apreciază cum s-a întors Hagi la pregătire. ”Greutatea e perfectă. Suntem gata să-i dăm volum”, a declarat fostul mare fotbalist englez.

Din nou la Rangers. Definitiv la Rangers. Ianis Hagi a reînceput antrenamentele și se simte bine, mereu susținut de fanii scoțieni, mai ales după ce a devenit sută la sută jucătorul albaștrilor.

Ianis Hagi: "M-au copleșit"

"Dragostea pe care mi-au arătat-o suporterii în ultimele patru, cinci, șase luni m-a copleșit", a comentat mijlocașul pentru The Scottish Sun. "Am primit o mulțime de mesaje pe rețelele de socializare, în special după ce transferul s-a făcut și totul s-a încheiat. Vreau să le mulțumesc tuturor, au fost minunați. De-abia aștept să-i reîntâlnesc, să joc pentru ei".

Steven Gerrard e și mai mulțumit. "Ianis este un atu extraordinar al nostru. Un jucător fantastic, care vrea să învețe și să crească". Managerul a apreciat cum s-a întors Hagi la club: "A revenit într-o formă incredibilă. Greutatea e perfectă. Suntem gata să-i dăm volum, să-l pregătim și mai bine, să-l facem și mai puternic".

Primul titlu după zece ani?

Fostul fotbalist englez anunță: "Ianis e nerăbdător să înceapă, și eu la fel. Vin vremuri frumoase la Rangers". Albaștrii nu se gândesc decât la titlu. În 2021, ar fi zece ani de la ultimul titlu. Momentul pentru încă unul. Al 55-lea. Celtic are 51. 

Citește și alte știri despre stranieri

Ianis Hagi a revenit la antrenamentele lui Rangers » A promovat noul echipament al scoțienilor: „Ne-am întors!”

Turcii i-au stabilit viitorul lui Marius Șumudică: „Avem un obiectiv măreț”

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
lukdan
lukdan  •  21 Iunie 2020, 16:51
Postat de george_br pe 19 Iunie 2020, 15:27

Jumătățele tată, n-ai obosit și tu? Mai rămâne să ne spui și câte vânturi trage prințișorul pe zi.

Esti pr o s t facut pachet. Pustanul este viitorul Nationale. Nu stiu ce cauti pe aici in loc sa fi la Dabuleni la cules de pepeni.

george_br
george_br  •  19 Iunie 2020, 15:27

Jumătățele tată, n-ai obosit și tu? Mai rămâne să ne spui și câte vânturi trage prințișorul pe zi.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close