INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TURCIA

Turcii i-au stabilit viitorul lui Marius Șumudică: „Avem un obiectiv măreț”

Marius Șumudică: Sursă foto: Twitter Gaziantep FK +9   FOTO
Marius Șumudică: Sursă foto: Twitter Gaziantep FK

Articol de - Publicat vineri, 12 iunie 2020 11:50

Marius Șumudică rămâne în Turcia! Müslüm Özmen, vicepreședintele lui Gaziantep, l-a confirmat pe român: „Suntem mulţumiţi de ceea ce a făcut şi avem un obiectiv măreţ”. 

Zvonurile eventualei despărțiri a lui Marius Șumudică de Gaziantepspor au fost risipite aseară de președintele clubului. 

„Noi i-am prelungit contractul și vrem să rămână aici. Suntem mulţumiţi de ceea ce a făcut şi avem un obiectiv măreţ. La fel și în privința lui Maxim, Koyade şi Twumasi. Ne dorim ca Alex să fie alături de noi şi-n sezonul viitor”, a declarat vicepreședintele Müslüm Özmen pentru Ajansspor. 

Marius Șumudică ia un milion de euro 

Înțelegerea până în iunie 2021 cu tehnicianul care duminică împlinește un an de la numire e doar confirmată. 

„Bineînţeles, multe lucruri s-au schimbat în fotbal şi trebuie să acţionăm în funcţie de limitele bugetului. Ideea e să continuăm împreună, dacă cifrele rămân apropiate cu cele stabilite iniţial, înaintea pandemiei”, explică oficialul. Șumi câștigă un milion de euro pe an la Gaziantep.

VIDEO. Marius Șumudică intermediază afaceri cu fistic la Gaziantep: "M-a sunat un prieten să-i fac legătura"

+5 FOTO

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Salariu fabulos pentru Virgil Van Dijk! Salah nu va mai fi cel mai bine plătit jucător al lui Liverpool

Un atacant pentru un secol de istorie » Rodion Cămătaru, ales cel mai bun „vârf” al lui Heerenveen: „A fost extrem de iubit - uriașul prietenos!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează