INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  RANGERS

Coleg român pentru Ianis Hagi! Semnează pe doi ani cu Rangers

Ianis// Foto-IMAGO / Shutterstock
Ianis// Foto-IMAGO / Shutterstock

Articol de - Publicat duminica, 30 ianuarie 2022 13:58 / Actualizat duminica, 30 ianuarie 2022 14:45

Kevin Ciubotaru, fundaș stânga care împlinește miercuri 18 ani, crescut de Rapid Viena și Harris Academy Tottenham, va ajunge la Rangers, conform Daily Telegraph.

Jurnalistul Mike McGrath de la Daily Telegraph a anunțat, pe twitter, că Glasgow Rangers, echipa lui Ianis Hagi, va aduce un fundaș stânga român.

Pușcaș, ultimul meci la Reading? Atacantul, criticat dur după cel mai recent meci jucat: „Un dezastru”
STRANIERI
Pușcaș, ultimul meci la Reading? Atacantul, criticat dur după cel mai recent meci jucat: „Un dezastru”

Coleg român pentru Ianis Hagi la Rangers!

Pe numele lui Kevin Ciubotaru, el este internațional U18 român și a fost crescut de Rapid Viena. În prezent, se afla în proiectul de juniori Kinetic Academy, în parteneriat cu Harris Academy Tottenham din Londra.

De aici fusese selecționat și la echipa națională U18 a României. În septembrie, conform FRF, a marcat și un gol la Slatina într-un amical împotriva echipei locale CSM (3-0). Vezi aici video cu golul. În acest meci a fost folosit tot în banda stângă, însă într-o poziție mai avansată.

 Conform lui McGrath, Ciubotaru va semna un contract care se va întinde pe o durată de 2 ani.

Cine e Kevin Ciubotaru

Născut la Roma, pe 2 februarie 2004, Ciubotaru, care va fi major de săptămâna viitoare, a început fotbalul la juniorii de la Ciampino (Italia) și a mai crescut la Rapid Viena și Admira Wacker (Austria).

Conform Telekom Sport, în 2020, Ciubotaru a ajuns la AVA Academy din Londra, o academie românească din Marea Britanie, pentru a fi încercat în diverse trialuri de Tottenham, Arsenal, Chelsea sau Parma.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Lovitură pregătită în ultima zi de mercato » Mihăilă, înapoi în Serie A, la o superechipă: „Mutare aproape rezolvată!”

Dorin Rotariu a debutat la Atromitos » Situație tot mai complicată în clasament

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
rumunek
rumunek  •  31 Ianuarie 2022, 22:25

Aștept cu nerăbdare articole despre jocul lui Kevin Ciubotaru la Rangers, la fel cum am tot primit când juca Ianis, la aceeași echipă importantă, cu istorie și tradiție imensă. Chiar dacă va intra câte 5 minute.

klauz
klauz  •  31 Ianuarie 2022, 05:43
Postat de tivireli pe 30 Ianuarie 2022, 21:18

Uita-te in oglinda. Tu esti om educat?

Sigur mai mult ca tine. Nu esti ala cu vocabularul limitat la frustrare si jalnic, cel mai sigur invatate in oglinda? Indiferent, daca nu te-ai prins ca eanis nu are nici un pic de talent, ca nu poate dribla, nu a driblat in viata lui pe nimeni, nu poate suta, baga piciorul sub minge ca la centrare si "suturile" lui cu bolta le vezi venind de ai timp sa joci o tabla, nu poate conduce balonul, ca calca pe minge, nu poate pasa, decat cel mult 3-4 metri in lateral, nu poate centra, nici macar nu a auzit de procedeul asta, nu poate nici macar alerga ca un sportiv, fuge pe loc indoit de mijloc si cu bratele si picioarele raschirate, deci daca nu ai observat nimic din astea, poate ar fi cazul sa te uiti la balet.

tivireli
tivireli  •  30 Ianuarie 2022, 21:18
Postat de klauz pe 30 Ianuarie 2022, 18:26

Eanis e o calamitate, o gluma, un impostor. Fara pic de talent...

Uita-te in oglinda. Tu esti om educat?

Vezi toate comentariile (10)
Comentează
Close