INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  STRANIERI

Pușcaș, ultimul meci la Reading? Atacantul, criticat dur după cel mai recent meci jucat: „Un dezastru”

George Pușcaș // Foto-IMAGO / Sports Press Photo
George Pușcaș // Foto-IMAGO / Sports Press Photo

Articol de - Publicat duminica, 30 ianuarie 2022 12:02 / Actualizat duminica, 30 ianuarie 2022 13:30

George Pușcaș (25 de ani), despre care s-a scris că va fi împrumutat până la sfârșitul sezonului la Pisa, a fost schimbat la pauză sâmbătă, la 0-4 cu Queens Park Rangers.

Când pare că atacantul se trezește, românul cade din nou. După cel mai bun meci al sezonului și primul său gol marcat în campionat, chiar dacă Reading a pierdut din nou, 3-4 acasă cu Huddersfield, George primea nota 8 în site-ul local Berkshire Live. MVP-ul meciului. A fost sus etapa trecută și e jos acum. Foarte jos.

Valentin Mihăilă, prezentat oficial în Serie A
STRANIERI
Valentin Mihăilă, prezentat oficial în Serie A

„George Pușcaș, zero absolut pericol în atac”

Deși s-a scris că va fi împrumutat în ultimele cinci luni ale stagiunii la Pisa, în Serie B, „tricolorul” a fost folosit și sâmbătă, în Championship, chiar din primul minut. Dar alb-albaștrii au mai pierdut o dată și seria negativă parcă nu se mai oprește. A 5-a înfrângere (golaveraj 4-19 în această perioadă) și locul 21, chiar deasupra liniei retrogradării.

Pușcaș a fost înlocuit la pauză, după o primă repriză foarte slabă. „Dezastruoasă”, a comentat Berkshire Live, care i-a dat nota 1! „N-a putut să păstreze mingea, n-a câștigat niciun duel, zero absolut pericol în atac, cu excepția unui șut peste poartă la startul meciului”.

Dorin Rotariu a debutat la Atromitos » Situație tot mai complicată în clasament
Grecia
Dorin Rotariu a debutat la Atromitos » Situație tot mai complicată în clasament

„Ar fi nedrept să-l alegem cel mai rău pe George Pușcaș”

Reading Chronicle nu a fost chiar atât de aspru, dar tot i-a dat 4. „A alergat mult, a încercat să realizeze ceva, totuși, n-a fost deloc aproape de a face ceva notabil”

RC a încheiat caracterizarea: „Într-un joc în care defensiva s-a prăbușit, ar fi nedrept să-l alegem pe Pușcaș cel mai rău”.

VIDEO. Rezumat QPR vs. Reading 4-0

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Un star al lui Manchester United, acuzat de violență și viol! Iubita a postat clipuri și poze greu de privit: „Pentru cine vrea să știe ce-mi face!”

Barcelona se întărește în ofensivă » Xavi a transferat un jucător din Premier League!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
dumitru82drugan
dumitru82drugan  •  30 Ianuarie 2022, 16:52

De cand era copil a fost impins la loturile nationale si apoi afara prin ligile secunde dar la retrogradare ! Taticul lui se numeste VIZER !

tipsy
tipsy  •  30 Ianuarie 2022, 14:13

Are noroc ca toata echipa e varza si nu stiu aia de cine sa scape mai intai, altfel era demult imprumutat prin liga a treia.

1618241801598332
Catalin Tutuman  •  30 Ianuarie 2022, 13:50

*** asta e chiar *** de jucator…el a pacalit fotbalul de la inceput dar presa din romania la vazut fotbalist…el e cu cluburile hainele figuri de astea ieftine in nici un caz cu fotbalul…tarziu si a dat englezii seama ce *** ruginita au cumparat.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează