INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SCOȚIA

Ianis Hagi l-a impresionat la pregătiri pe managerul lui Rangers: „Va atrage atenția altor cluburi ori va crește concurența”

Ianis Hagi l-a impresionat la pregătiri pe managerul lui Rangers. Foto: Instagram
Ianis Hagi l-a impresionat la pregătiri pe managerul lui Rangers. Foto: Instagram

Articol de - Publicat marti, 25 iulie 2023 14:38 / Actualizat marti, 25 iulie 2023 14:38

Ianis Hagi (24 de ani) a tras tare la antrenamentele lui Rangers din presezon și managerul Michael Beale are o problemă. „Atacantul român îi poate face viața grea antrenorului, alături de jucători ca Fashion Sakala, Rabbi Matondo și Tom Lawrance, în ciuda zvonurilor despre un eventual transfer”, scrie agenția Ibrox News.

Ianis Hagi se pregătește pentru un nou sezon în Scoția și dorește să-l convingă pe Michael Beale că merită să evolueze titular la Rangers, așa cum a fost în ultimul meci amical cu Hamburg. A tras tare în cantonamentul de la Auchenhowie, în estul Germaniei, și s-a numărat printre cei ce s-au remarcat, după cum susține presa din Glasgow.

Rezultat ȘOC la CM de la Fukuoka! David Popovici nu a prins podiumul în finala de la 200 metri liber + Prima reacție
CM DE NATAȚIE
Rezultat ȘOC la CM de la Fukuoka! David Popovici nu a prins podiumul în finala de la 200 metri liber + Prima reacție

„Ianis Hagi a impresionat! Un lucru bun pentru Rangers”

Ianis a impresionat, alături de jucători ca Sakala, Matondo și Lawrance, în ciuda zvonurilor despre o eventuală plecare și îi poate face viața grea antrenorului. Acest lucru ar putea fi însă ceva bun pentru Rangers

Dacă fotbaliștii pe care îi vrea plecați impresionează, ei vor atrage atenția altor cluburi sau vor spori concurența din cadrul echipei pentru un loc în formula de start”, a scris agenția Ibrox News.

16 goluriși 21 de assisturi are Ianis Hagi în cele 96 de meciuri disputate pentru Rangers în toate competițiile

Ianis Hagi a jucat titular cu Hamburg

Hagi jr. a evoluat 30 de minute în amicalul cu Newcastle și apoi o repriză întreagă cu Hamburg, fiind substituit la pauză de Beale. Și mai are două meciuri în față, cu Olympiakos mâine, pe Ibrox Park, și cu în deplasare Hoffenheim, sâmbătă, pentru a-l convinge de manager să-l includă în primul „11”. 

În sezonul trecut, Ianis n-a prins decât 338 de minute pentru Rangers, reușind doar un gol în 11 partide, accidentarea de la genunchi trăgându-l mult în jos. Debutul în campionat este programat pe 5 august, „afară” cu Kilmarnock, apoi pe 9 august o va întâlni pe învingătoarea din partida Genk (fosta sa echipă) vs Servette, în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor.

4 milioane de euroeste actuala cotă de piață a lui Ianis Hagi, potrivit Transfermarkt

VIDEO. Edward Iordănescu: „Salut revenirea lui Ianis Hagi, a venit foarte bine”

Citește și:

Vlad Chiricheș a semnat cu FCSB: „Bine ai venit acasă!”

S-a făcut cel mai tare transfer al verii! Konoplyanka, la CFR Cluj

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează