INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  RANGERS

Ianis Hagi, tot mai aproape de revenirea pe teren: „Mă bucur de o alergare de 10 minute mai mult decât o făceam înainte să mă accidentez”

Ianis Hagi este aproape de revenirea pe teren.
Foto: Imago
Ianis Hagi este aproape de revenirea pe teren. Foto: Imago

Articol de - Publicat vineri, 18 noiembrie 2022 11:00 / Actualizat vineri, 18 noiembrie 2022 11:32

Ianis Hagi (24 de ani), mijlocașul ofensiv al vicecampioanei Scoției, Rangers, este aproape de revenirea pe gazon. 

Fotbalistul român s-a accidentat în luna ianuarie a acestui an într-o partidă din Cupa Scoției, împotriva celor de la Stirling Albion, la ligamentele încrucișate ale genunchiului drept. 

Primele impresii de la Doha » Organizare impecabilă, Poliție peste tot, amabilitate ieșită din comun, dar și praf cât cuprinde și un aer irespirabil: „Va fi un infern pentru fotbaliști!”
CM 2022
Primele impresii de la Doha » Organizare impecabilă, Poliție peste tot, amabilitate ieșită din comun, dar și praf cât cuprinde și un aer irespirabil: „Va fi un infern pentru fotbaliști!”

Ianis Hagi: „Mă simt bine din punct de vedere mental”

„Din punct de vedere mental, mă simt foarte bine și cred că acesta este cel mai important lucru în momentul de față. Din punct de vedere fizic, cresc nivelul în fiecare zi, se poate vedea progresul făcut și asta este mereu ceva pozitiv. Sunt fericit în această privință. 

FOTO: Ianis Hagi a anunțat pe Instagram că este aproape de revenirea pe teren

Ianis Hagi, alături de mama lui // sursă foto: Instagram @ ianishagi
Ianis Hagi, alături de părinți // sursă foto: Instagram @ ianishagi
Ianis Hagi // sursă foto: Instagram @ ianishagi
+9 FOTO

Îmi amintesc prima zi în care mi-am pus ghetele și am reînceput să alerg. Doar atingând iarba, simțind-o, mirosind-o, m-am simțit ca acasă. Este un sentiment diferit, pe care nu l-ai putea avea în niciun alt loc. 

Probabil că acum mă bucur de două ori mai mult de o mică alergare de 10 minute decât o făceam înainte de accidentare. Acest lucru te face să realizezi cât de mult ai crescut din momentul în care erai un copil până în cel în care îți îndeplinești visele și muncești pentru ele. Pur și simplu, te simți bine.

Am fost binecuvântat că am lucrat cu profesioniști din club pe toată durata recuperării. Fiecare persoană, chiar și numai pentru o zi, cu toții m-au ajutat mult să progresez și să mă mențin în formă cât mai mult posibil.

În același timp, știau că nu trebuie să mă forțeze să revin după o accidentare de genul ăsta. În acest moment, a rămas un singur pas până la destinația finală și sper să revin cât mai repede posibil pe teren”, a declarat Ianis Hagi, pentru site-ul oficial al lui Rangers. 

Ianis Hagi: „Creșteam în fiecare sezon petrecut la Rangers, dar în fotbal totul se poate ruina într-o secundă”

„Creșteam în fiecare sezon petrecut la Rangers, mă bucuram de fotbal foarte mult, dar în fotbal totul se poate ruina într-o secundă. Este o situație greu de acceptat, pe durata recuperării treci printr-un carusel de sentimente și trebuie să accepți asta. 

Câteodată, te trezești dimineața foarte pozitiv și te duci la antrenament atât de optimist. Apoi, dintr-odată, îți amintești ce ți s-a întâmplat și trebuie să te temperezi, să găsești o cale de mijloc. 

În prima parte a recuperării, mi-am petrecut timpul mai mult în cârje. Am stat aici, în Glasgow, o perioadă, după la Amsterdam. Vreau să le mulțumesc celor din club pentru asta, au fost foarte deschiși în ceea ce privește ce e mai bun pentru mine din punct de vedere mental, că trebuie să merg în locuri diferite. 

Am fost la Amsterdam, apoi acasă, în România, și câteodată și aici (n.r. - în Glasgow), pentru a-mi susține colegii. A fost foarte important pentru mine. Bineînțeles că în toate aceste perioade am avut lângă mine fizioterapeutul și am lucrat tot timpul pentru a reveni pe teren cât mai repede posibil. 

Odată cu startul noului sezon, m-am întors la Glasgow, am mers în Portugalia în presezon, iar după am primit o săptămână liberă. Aceea a fost singura mea săptămână liberă din ultimele 9 luni și jumătate. A fost foarte bine să mă întorc la Glasgow, să fiu alături de echipă și să simt că sunt aproape de revenire. 

Vrei să fii aici, să fii aproape de colegi. A fost o perioadă grea din punct de vedere fizic și mental, dar pot vedea cât de aproape sunt de revenire și nu există sentiment mai bun decât acesta”, a mai precizat internaționalul român. 

VIDEO. Ianis Hagi a vorbit pentru canalul lui Rangers

Citește și:

Căpitanul României a părăsit cantonamentul înainte de amicalul cu Moldova: „Înțelegere între staff-ul naționalei și conducerea clubului”

Cristiano Ronaldo l-a menționat și pe Lionel Messi în controversatul interviu din Anglia: „Vă puteți imagina asta?”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  18 Noiembrie 2022, 20:55

...ca sa vi la Nationala trebuie sa te impui la echipa ta de club ...nu sa freci banca de rezerve si sa stai accidentat un an ...

o_bic
o_bic  •  18 Noiembrie 2022, 20:26

Ianis,te-am criticat când ai jucat prost. Acum iti spun doar multa sanatate!

dobrin
dobrin  •  18 Noiembrie 2022, 18:40
Postat de sevilla_19.86 pe 18 Noiembrie 2022, 14:36

Astia care dati cu hate sunteti niste tristi ...voi nu ati iubit niciodata si nu veti fii iubiti niciodata de cineva...singura voastra "avutie"este ura...viata va intors spatele TRISTILOR!

Ai dreptate, nu am iubit niciodata impostura.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează