INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  STRANIERI

Viitorul lui Ianis Hagi pare pecetluit: „Îi vom mulțumi și îi vom strânge mâna”

Ianis Hagi, față în față cu Iker Muniain, căpitanul lui Athletic Bilbao Foto: Twitter Alaves
Ianis Hagi, față în față cu Iker Muniain, căpitanul lui Athletic Bilbao Foto: Twitter Alaves

Articol de - Publicat sambata, 03 februarie 2024 10:50 / Actualizat sambata, 03 februarie 2024 11:32

Jurnalistul scoțian Steven Clifford, un expert „Glasgow Rangers”, crede că Ianis Hagi va fi vândut de club la vară, dacă face un Euro 2024 bun. Mijlocașul român este împrumutat în acest sezon la Alaves.

Viitorul lui Ianis Hagi este în ceață. Mijlocașul român a fost împrumutat de Glasgow Rangers lui Alaves, pe toată durata sezonului 2023 - 2024, însă n-a reușit să se impună în La Liga. 

Mesajul lui Ianis Stoica la despărțirea de FCSB: „Se numește curaj” » Ulterior, l-a șters
MESAJ
Mesajul lui Ianis Stoica la despărțirea de FCSB: „Se numește curaj” » Ulterior, l-a șters

A apărut în doar 14 partide, cel mai adesea a jucat modest, iar singura lui realizare a fost o pasă decisivă. Declinul său a fost înregistrat și în Scoția, unde jurnaliștii nu-l văd bine la vară, când se va întoarce pe Ibrox Park.

Jurnalistul Steven Clifford nu crede că Ianis Hagi va mai juca la Glasgow Rangers

„Este un fotbalist care poate fi vândut la vară, iar Rangers are nevoie să vândă pentru a se regrupa. Nu cred că l-am fi putut aduce înapoi în ianuarie, nu a existat această opțiune.

Nu cred și nu sunt sigur că Hagi va mai îmbrăca tricoul lui Rangers. Cred că dacă va face un EURO 2024 bun și vom primi 5 milioane de lire sterline (n.r. - 5,8 milioane de euro), atunci îi vom mulțumi și îi vom strânge mâna”, a comentat Clifford, specialist „Glagow Rangers”, pentru Ibrox News.

În Spania, lui Ianis Hagi i s-a cerut să fie „mai războinic”

Ianis, 25 de ani, a fost criticat și de jurnaliștii spanioli. Ei consideră că „Prințul”, cum i se mai spune, ar trebui să fie mai combativ: „Nahuel Tenaglia, Carlos Benavídez și Abde Rebbach, de exemplu, au confirmat deja când au avut ocazia.

Alex Sola, Ianis Hagi, Xeber Alkain sau Giuliano Simeone ar trebui să facă același lucru. Cu cât antrenorul Luis Garcia are mai mulți războinici lângă el, cu atât Alaves va avea rezultate mai bune și nu va mai scădea nivelul în repriza secundă".

VIDEO „V-a surprins victoria Botoșaniului?” » Răspunsul senzațional al lui Gică Hagi: „Dormeam! După-masă mă odihnesc!”

Ași mai putea citi:

Xavi lansează acuzații grave la adresa Realului: „Alterează competiția săptămână de săptămână. Și un orb vede”

Moment amuzant la conferința de presă a lui Jurgen Klopp: „Mă sună dentistul”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (30)
dorelus
dorelus  •  03 Februarie 2024, 21:44
Postat de alenb pe 03 Februarie 2024, 16:09

Ce i se intampla lui ianis? Depinde ce parte a paharului privesti, ianis are salariu 1 milion de euro sau de lire, are contract pana in 2026 cu Rangers, deci chiar si dupa o cariera mediocra in fotbal tot va ramane cu un purcoi de bani, vreo 50+ selectii in nationala (mai mult decat Dobrin), aparitii prin Primera division, la Glasgow Rangers. In concluzie, pilele si interventiile lui tacsu i-au produs printului o oarecare cariera, una peste alta, deci nu mi se pare ca a gresit gica hagi ca l-a fortat/ propulsar. Pai sorasa, actrita mediocra, cred ca primeste si acu bani de la parinti.

Si eu sunt de-acord cu tine dacă privim cariera lui Ianis din punct de vedere financiar. Dară din punct de vedere sportiv acest băiat merge din decepție în decepție. Gazeta ni-l bagă pe gat pe sportivul Ianis nu pe omul de afaceri Ianis, acolo unde într-adevăr surprinde contractele pe care le-a prins, adică în afara de nume nu sunt argumente sportive care să justifice sumele vehiculate... Pentru asta merita un sincer Bravo

dorelus
dorelus  •  03 Februarie 2024, 21:36
Postat de Kokeloqe pe 03 Februarie 2024, 21:07

Imi cer scuze, din raspunsul tau pari un baiat de calitate. Cred ca as da mai mult de un leu pe tine. Uita, te rog, mesajul meu anterior

Stai liniștit, nu suntem la biserică, farmecul comentariilor constă și în intervenții de ăst gen. Noapte albastră.

mirstelistu
mirstelistu  •  03 Februarie 2024, 21:10

In mod normal nu ar avea ce sa vanda deoarece printul rejelui nu ar avea ce sa caute la euro deci nu are cum sa faca un turneu final bun dar va dati seama ce scandal ar face *** de tasu daca odrasla nu ar ajunge la euro?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (30)
Comentează