INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LIVERPOOL

VIDEO Moment amuzant la conferința de presă a lui Jurgen Klopp: „Mă sună dentistul”

Articol de - Publicat sambata, 03 februarie 2024 09:50 / Actualizat sambata, 03 februarie 2024 10:49

Jurgen Klopp a oferit un moment amuzant la conferința de presă de dinaintea meciului ArsenalLiverpool.

  • Arsenal – Liverpool se joacă duminică, de la 18:30. Partida din etapa a 23-a din Premier League va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe OrangeSport, DigiSport și PrimaSport.

Neamțul, aflat la ultimul sezon la Liverpool, i-a distrat pe jurnaliștii prezenți la conferința de presă în momentul în care i-a sunat telefonul.

Ironii trimise de Guardiola spre Real: „Poate că presa din Madrid știe mai bine decât noi!”
ANGLIA
Ironii trimise de Guardiola spre Real: „Poate că presa din Madrid știe mai bine decât noi!”

VIDEO. Moment amuzant la conferința de presă a lui Jurgen Klopp

„Mă suna dentistul meu. Ar putea fi ceva important”, a spus Klopp zâmbind. Acesta nu a răspuns la telefon, și-a prezentat scuzele și a continuat conferința de presă.

Ce spune Klopp despre Arsenal – Liverpool

Ulterior, managerul „cormoranilor” și-a lăudat elevii: „Jucătorii mei sunt foarte bun. De aceea suntem în acest moment pe primul loc. Ăsta e cel mai tare campionat din lume și noi suntem în vârf. Ce înseamnă asta? Sunt jucători fantastici. 

Și a vorbit și despre victoria cu Arsenal, 2-0, din Cupa Angliei, de pe 7 ianuarie: „ Am avut câteva probleme, dar contează rezultatul. Cine a văzut meciul știe că Arsenal putea să marcheze înainte să o facem noi, iar meciul ar fi luat-o într-o direcție total opusă. E important să câștigi astfel de meciuri, dar îmi plac mai mult partidele în care suntem în control. Chiar dacă e greu”.

Jurgen Klopp se mută în Spania după plecarea de la Liverpool

Jurgen Klopp va pleca de la Liverpool la finalul sezonului și se va muta în Spania, acolo unde se va bucura de pauza din antrenorat pe care a anunțat-o.

Germanul și-a cumpărat o vilă de 4 milioane de euro în 2022, în Palma de Mallorca. Aceasta e deja în proces de renovare, de care se ocupă Ulla, soția lui Jurgen.

Proprietatea are 5.000 de metri pătrați și a fost cumpărată de Klopp de la elvețianul Rolf Knie. „Nu sunt sigur că pot spune asta, dar nici nu este un secret. Am o casă nu departe de locul unde se renovează a lui. Ulla, soția lui Jurgen, se ocupă de tot în această privință”, a declarat Mark Lawrenson, fost jucător la Liverpool, citat de Mundo Deportivo.

VIDEO Promo Premier GSP. Începând cu 4 februarie, pe GSP.ro

Citește și: 

Clauza bizară din contractul unui jucător împrumutat de Chelsea lui Fulham
ANGLIA
Clauza bizară din contractul unui jucător împrumutat de Chelsea lui Fulham
„M-ai păcălit aici, recunosc!” » Postecoglou s-a amuzat la conferință: „Sunt dezamăgit că am ratat transferul, clubul nu a vrut să-l aducă”
PREMIER LEAGUE
„M-ai păcălit aici, recunosc!” » Postecoglou s-a amuzat la conferință: „Sunt dezamăgit că am ratat transferul, clubul nu a vrut să-l aducă”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
brujo
brujo  •  03 Februarie 2024, 14:34

Nu cred ca a zis Klopp "jucatorii mei sunt foarte bun". Cred ca e de la traducere. Voi ce spuneti ?

steaua.libera
steaua.libera  •  03 Februarie 2024, 11:17

Cre’că telefonul dentistului are legătură cu fațetele alea dentare ireal de albe, ca ale lui Dorian Popa, pe care Klopp și le-a pus :))

Vezi toate comentariile (2)
Comentează