INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

„M-ai păcălit aici, recunosc!” » Postecoglou s-a amuzat la conferință: „Sunt dezamăgit că am ratat transferul, clubul nu a vrut să-l aducă”

Ange Postecoglou, antrenorul lui Tottenham
Ange Postecoglou, antrenorul lui Tottenham

Articol de - Publicat sambata, 03 februarie 2024 09:15 / Actualizat sambata, 03 februarie 2024 10:05

Ange Postecoglou (58 de ani), antrenorul lui Tottenham, s-a amuzat la conferința de presă dinainte de Everton - Spurs  glumind că este „dezamăgit că am ratat transferul lui Hamilton, a ajuns în cele din urmă la Ferrari”.

  • Everton - Tottenham, de la 14:30

Pe 1 februarie, ultima zi de mercato în cele mai importante campionate de fotbal ale lumii, cea mai tare mutare anunțată a venit din... Formula 1. 

Primul jucător care pleacă de la Dinamo după trei eșecuri consecutive în 2024 » Câți bani primesc „câinii”
DINAMO
Primul jucător care pleacă de la Dinamo după trei eșecuri consecutive în 2024 » Câți bani primesc „câinii”

Lewis Hamilton, de 7 ori campion mondial, a bătut palma cu Scuderia Ferrari, cea mai titrată echipă din istoria competiției, și va conduce pentru italieni începând din 2025.

Ange Postecoglou s-a amuzat înainte de Everton - Tottenham: „Sunt dezamăgit că l-am ratat pe Hamilton, a ajuns la Ferrari”

La conferința de presă premergătoare duelului dintre Everton și Tottenham, antrenorul lui Spurs, Ange Postecoglou, a făcut o glumă pe acest subiect. Cu o mină serioasă, australianul le-a spus reporterilor:

„Dezamăgit am fost doar joi, am avut o oportunitate foarte bună, dar clubul nu a simțit că ar fi o mutare bună pentru noi, așa că sunt dezamăgit, dar până la urmă a ajuns la Ferrari și trebuie să acceptăm asta”.

Imediat după, Postecoglou a început să râdă: „Uitați-vă la voi! Erați pregătiți să scrieți ce zic. A fost bună”.

„M-ai păcălit aici”, admite un reporter.

Lewis Hamilton va conduce pentru Ferrari

Anunțul-șoc din Formula 1 a venit joi. „Mercedes F1 Team și Lewis Hamilton se vor despărți la finalul sezonului 2024. Lewis a activat o clauză de reziliere prevăzută în contractul pe care l-am anunțat anul trecut”, a transmis echipa alături de care Hamilton a cucerit 6 titluri mondiale.

Lewis Hamilton și-a explicat decizia:

„Am petrecut 11 ani uimitori la această echipă și sunt atât de mândru de ce am realizat împreună. Mercedes a făcut parte din viața mea de când aveam 13 ani. Aici am crescut, așa că să plec a fost una dintre cele mai dificile decizii pe care le-am luat vreodată. Dar simt că este momentul potrivit să fac acest pas și sunt entuziasmat de o nouă provocare.

Voi fi mereu recunoscător pentru sprijinul incredibil din partea familiei Mercedes, în special lui Toto pentru prietenia lui și felul în care a condus echipa și vreau să terminăm cu bine colaborarea.

Sunt 100% angajat să livrez cea mai bună performanță posibilă în acest sezon și să transform acest ultim an cu «Săgețile Argintii» unul de neuitat”.

Tot din Premier League: 

Al treilea transfer din 2024 în fotbalul mondial! Cine întrece mutarea lui Radu Drăgușin la Tottenham
MERCATO
Al treilea transfer din 2024 în fotbalul mondial! Cine întrece mutarea lui Radu Drăgușin la Tottenham
Ironii trimise de Guardiola spre Real: „Poate că presa din Madrid știe mai bine decât noi!”
ANGLIA
Ironii trimise de Guardiola spre Real: „Poate că presa din Madrid știe mai bine decât noi!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
21lva
21lva  •  03 Februarie 2024, 09:56

Chiar mă întrebam ce caută nimicul ăsta într-un așa zis ziar din România, dar pe urmă mi-am adus aminte pe ce site sunt

Vezi toate comentariile (1)
Comentează