CAMPIONATE  ·  IBIZA - BARCELONA 1-2

IBIZA - BARCELONA 1-2 // Dezastru! Catalanii, o repriză fără să șuteze + gol suspect în prelungiri. „A evitat ridicolul absolut”

Articol de — Joi, 23 Ianuarie, 12:42

IBIZA - BARCELONA 1-2 // Cu 718 pase spre nicăieri, Barcelona putea fi eliminată de Ibiza, o echipă din liga a treia. „Ibiza a fost mai bună ca noi”, a recunoscut Griezmann. „Nu mi-a plăcut ce am văzut”, a spus și noul antrenor, Quique Setién

Startul lui Quique Setién e înfiorător la Barcelona. Catalanii par că nu înțeleg ce le cere noul antrenor, nu reușesc să aplice schimbările de sistem, de concepție, și jocul e oribil în 3-5-2. 

Cu Granada, la debutul lui Setién, echipa a arătat rău cu 1.005 pase inutile. În Cupă, la Ibiza, pe terenul unei formații de liga a treia, a fost un dezastru. Fără Messi (menajat), nu mai există nimic. 

Barcelona, 67 de minute pentru un șut pe poartă 

Niciun șut în prima repriză. Prima minge pe poartă de-abia în minutul 67. Posesie uneori și de 82% (78% per ansamblu), 718 pase spre nicăieri. „Una, două, trei, patru atingeri... Un mare fiasco va fi tratat ca o sărbătoare", i-a ironizat Luis Rojo, de la Marca. "Griezmann a evitat ridicolul absolut", a titrat AS. 

Deși a avut puțin mingea, Ibiza a fost mai periculoasă, mai intensă în joc. A deschis scorul și putea face 2-0. A avut o bară și un gol anulat. A pierdut primind un gol suspect de ofsaid în al 4-lea minute de prelungire. Nu e VAR în Copa del Rey. 

Quique Setien: "Prea multe greșeli, prea multă precipitare" 

Griezmann, "dublă" miercuri, a recunoscut: "Ibiza a fost mai bună ca noi. Nu ne-am creat ocazii și n-am tras niciun șut până la pauză". A explicat de ce Barcelona are probleme: "Avem un nou sistem și, până când nu ne vom obișnui cu el, toate meciurile vor fi dificile".  

Quique e însă nemulțumit. "Nu mi-a plăcut echipa", a declarat antrenorul. "Prea multe greșeli, prea multă precipitare. Noi i-am dat viață Ibizei".

3 șuturi pe poartăa tras Barcelona un meci întreg cu Ibiza (două Griezmann, unu Rakitici)

"Mă așteptam să jucăm altfel. Prima oră nu a fost bună deloc, nu am avut profunzime. E nevoie de precizie. Sunt multe lucruri de îmbunătățit" 
- Quique Setién, antrenor Barcelona

Vezi și: Un bărbat din Vatra Dornei a murit după ce un jandarm l-a presat la pământ. Ce a urmat

Libertatea

Comentarii (4)

Soos Vilmos  •  23 Ianuarie 2020, 18:14

Mai Theo, se pare ca nu esti nici macar jumatate din ce ar trebui sa fie un gazetar.

Eugen Iustin  •  23 Ianuarie 2020, 13:49

Evident vorbesc de meciul din campionat. Cupa se tratează altfel, mai ales că s-a accidentat și Suarez.

Eugen Iustin  •  23 Ianuarie 2020, 13:48

Barca a jucat cel mai frumos fotbal de foarte mult timp, chiar dacă nu au marcat mai mult. Granada s-a apărat foarte bine. Am văzut iar pressing sus, pase rapide, din prima,triunghiuri și romburi clare, trasee. E foarte bine pentru atât de puțin timp.

Vezi toate comentariile (4 )

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
21:00 Fotbal, Premieră

La Liga Top Gol

Digi 3
Program TV complet

Liga 1