INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

FOTO și VIDEO Ibrahimovic a strâns 3,7 milioane de vizualizări în 12 ore pe TikTok! Zlatan e obsedat de sală și se laudă cu forma fizică de excepție

Articol de GSP - Publicat miercuri, 12 octombrie 2022 11:58 / Actualizat miercuri, 12 octombrie 2022 16:26

Zlatan Ibrahimovic, atacantul suedez al lui AC Milan, a debutat și pe TikTok. A postat un clip-colaj, reunind mai multe momente spectaculoase cu el pe teren sau în afara lui. 

„TikTok, Zlatan e aici”, a comentat atacantul suedez, în vârstă de 41 de ani. Clipul postat de Ibrahimovic a strâns 3,7 milioane de vizualizări și 400.000 de urmăritori în primele 12 ore.

Zlatan Ibrahimovic și-a etalat fizicul de invidiat. E obsedat de sport!

La 41 de ani, Zlatan Ibrahimovic continuă să impresioneze! Suedezul nu ratează nicio ocazie să-și arate condiția fizică de invidiat.

Prins cu picioarele de un sac de box, suedezul s-a filmat făcând abdomene în timp ce atârna cu capul în jos. Recunoscut pentru execuțiile sale acrobatice, Zlatan și-a etalat abdomenul de invidiat pe rețelele de socializare, în timp ce făcea un antrenament de-a dreptul inedit.

Chinul prin ce a trecut Zlatan Ibrahimovic

Ibrahimovic e în plin proces de recuperare după ce a fost operat la sfârșitul lunii mai. Zlatan trage tare la antreanamente pentru a reveni cât mai curând pe gazon.

Lui Zlatan i-a fost reconstruit ligamentul anterior încrucișat și i-a fost reparat meniscul, într-o operație la un spital din Lyon. Ulterior, atacantul lui AC Milan a dezvăluit chinul prin care a trecut.

În ultimele 6 luni am jucat fără ligamentul încrucișat anterior din genunchiul stâng, care a fost umflat timp de 6 luni. Abia am dormit din cauza durerii. Nu am suferit niciodată atât de mult ca acum, pe teren și în afara lui. Am făcut ca ceva imposibil să fie posibil. În mintea mea aveam un singur obiectiv, să-mi fac coechipierii și antrenorul campionii Italiei, pentru că le făcusem o promisiune. 

- Zlatan Ibrahimovic, pe contul personal Instagram 

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Eugenie Bourchard, așa cum n-ai mai văzut-o până acum » S-a pozat în tricoul Universității Cluj + Mesajul „Șepcilor Roșii”
TRANSYLVANIA OPEN
Eugenie Bourchard, așa cum n-ai mai văzut-o până acum » S-a pozat în tricoul Universității Cluj + Mesajul „Șepcilor Roșii”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează