INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SERIE A

Chinul unui campion » Ibrahimovic dezvăluie prin ce a trecut în ultimele 6 luni: „Abia am dormit din cauza durerii. 20 de injecții, analgezice în fiecare zi”

Zlatan Ibrahimovic // foto: Guliver/gettyimages
Zlatan Ibrahimovic // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat joi, 26 mai 2022 16:28 / Actualizat joi, 26 mai 2022 16:47

Zlatan Ibrahimovic (40 de ani), atacantul lui AC Milan, a dezvăluit chinul prin care a trecut în ultimele 6 luni, în care a fost integralist o singură dată.

Duminica trecută, Zlatan Ibrahimovic a câștigat titlul în Italia alături de AC Milan, al 37-lea trofeu din cariera sa.

Suedezul nu și-a putut ajuta echipa foarte mult pe teren în ultimele luni, având apariții sporadice, cu un număr limitat de minute jucate.

Motivul a fost reprezentat de problemele la ligamentul încrucișat anterior al genunchiului stâng, care l-au provocat pe Zlatan să depună eforturi supraomenești pentru a le depăși.

După ce a suferit o intervenție chirurgicală, Ibrahimovic a povestit calvarul prin care a trecut.

Noi suspiciuni la ultimul titlu luat de FCSB. Campion al României, în direct: „Unii dintre colegii mei de la ASA nu au vrut. Au fost alte interese”
GSP LIVE
Noi suspiciuni la ultimul titlu luat de FCSB. Campion al României, în direct: „Unii dintre colegii mei de la ASA nu au vrut. Au fost alte interese”

Zlatan Ibrahimovic, dezvăluiri cutremurătoare: „Abia am dormit din cauza durerii în ultimele 6 luni”

În ultimele 6 luni am jucat fără ligamentul încrucișat anterior din genunchiul stâng, care a fost umflat timp de 6 luni. M-am putut antrena cu grupul doar de 10 ori.

Am făcut mai mult de 20 de injecții. Am drenat genunchiul o dată pe săptămână timp de 6 luni, am luat analgezice în fiecare zi timp de 6 luni. Abia am dormit din cauza durerii timp de 6 luni. Nu am suferit niciodată atât de mult ca acum, pe teren și în afara lui.

Am făcut ca ceva imposibil să fie posibil. În mintea mea aveam un singur obiectiv, să-mi fac coechipierii și antrenorul campionii Italiei, pentru că le făcusem o promisiune. Astăzi am un nou ligament încrucișat anterior și un alt trofeu”, a scris Zlatan pe Instagram.

Per total, Zlatan Ibrahimovic a înscris 8 goluri în 27 de meciuri jucate în acest sezon. Din cauza problemelor medicale a fost limitat la o medie de 43 de minute jucate / meci.

Mai multe știri din fotbalul internațional: 

Vești bune pentru Liverpool » Două vedete s-au recuperat la timp pentru finala Champions League

Ciprian Tătărușanu, inclus de Gazzetta dello Sport pe o listă specială după titlul câștigat de AC Milan: „Momentul decisiv”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
A.H.
A.H.  •  26 Mai 2022, 18:49

The King..

Vezi toate comentariile (1)
Comentează