INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ADVERTORIAL

Iese Arsenal din lupta pentru Europa? Cotă mărită la 50 pentru victoria lui Chelsea

Articol de GSP - Publicat luni, 20 ianuarie 2020 17:57

Chelsea și Arsenal se vor întâlni marți, de la ora 22:15, într-un meci contând pentru etapa a 24-a din Premier League. 

Arsenal se află într-o situație incredibilă. Ocupă abia locul 10 în clasament și e la cinci lungimi de ultimul loc care asigură prezența în cupele europene. Venirea lui Arteta nu a rezolvat problemele „tunarilor”, iar o înfrângere în derby-ul cu Chelsea ar putea să spulbere și ultimele șanse de calificare în EL. 

De partea cealaltă, echipa lui Lampard are evoluții oscilante în acest sezon, însă chiar și în aceste condiții ocupă locul 4 și are un avans de 5 puncte față de urmăritoare. Chelsea s-a impus în trei dintre ultimele 4 meciuri directe, inclusiv finala Europa League de vara trecută, scor 4-1. Pariorii pot profita de acest aspect, un bookmaker important oferind cota 50 pentru victoria lui Chelsea! (detalii AICI!)

  • Arsenal n-a mai câștigat pe Stamford Bridge din 2011, când se impunea cu 5-3; 
  • „Tunarii” au o singură victorie în ultimele 11 deplasări, 3-1 cu West Ham; 
  • Pulisic, Loftus-Cheek și van Ginkel vor lipsi de la Chelsea, toți accidentați, în timp ce Arsenal nu poate conta pe Aubameyang, suspendat, Chambers, Kolasinac, Nelson și Tierney, accidentați; 
  • Arsenal are numai două victorii în ultimele 15 runde din Premier League. 

La o casă de pariuri, cota pentru victoria lui Chelsea a fost mărită la 50, în loc de 1.75. Suma maximă care poate fi pariată este de 5 lei, ceea ce înseamnă că victoria poate aduce un câștig de până la 250 de lei!
 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează