INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CANTONAMENT

Sperietură trasă de o echipă în avion: „Am de făcut un anunț ciudat” » Motivul bizar pentru care pilotul a decis aterizarea de urgență

FOTO: Facebook @ifkgoteborg
FOTO: Facebook @ifkgoteborg

Articol de - Publicat joi, 02 februarie 2023 21:17 / Actualizat joi, 02 februarie 2023 23:57

Avionul care transporta formația suedeză IFK Goteborg către cantonamentul din Spania, la Alicante, a fost nevoit să aterizeze de urgență când echipajul a aflat că la bord ar fi 30 de mingi umflate.

Delegația lui IFK Goteborg, formată din peste 30 de oameni, fotbaliști și membri ai staff-ului, a tras o sperietură zdravănă. La 30 de minute de la decolarea către Alicante, căpitanul aeronavei a intervenit prin stație.

Tom Brady va avea un salariu COLOSAL după retragere » Cel mai mare contract de analist TV din istorie: câștigă de 800 de ori mai mult decât Ilie Dumitrescu
RECORD
Tom Brady va avea un salariu COLOSAL după retragere » Cel mai mare contract de analist TV din istorie: câștigă de 800 de ori mai mult decât Ilie Dumitrescu

IFK Goteborg, aterizare de urgență

„Am de făcut un anunț ciudat. Ne-a ajuns în atenție faptul că avem la bord 30 de mingi pline cu aer. Din cauza riscului de explozie, trebuie să facem o oprire în Copenhaga. Odată ajunși la sol, trebuie să le dezumflăm. Estimăm o întârziere de 30 de minute. Ne pare rău pentru cele întâmplate”, a spus căpitanul.

Ulterior, un membru al echipajului a explicat, pentru Afondbladet, că a fost o alarmă falsă: „Cei de la aerportul Landvetter ne-au contactat în timp ce eram în zbor. Uitaseră să ne avertizeze despre conținutul avionului. Și-au dat seama mai târziu. Ne-am oprit, le-am verificat și erau deja dezumflate”.

18 titluri de campioanăare IFK Goteborg în Suedia. Are în palmares și două Cupe UEFA, în 1981/1982 și 1986/1987

Rolf Gustavsson, oficialul lui IFK Goteborg, a fost încurcat de situație: „Am verificat bagajul de două ori înaintea decolării, știam că e o alarmă falsă, dar nu am avut ce face. Ar fi o nebunie să ne ceară cineva despăgubiri, nu am greșit cu nimic. N-am trăit niciodată așa ceva”.

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

„Destabilizează Florin Niță vestiarul lui Pardubice?” » Cehii i-au aflat salariul și este cel mai mare din istoria clubului!

A fost publicat mailul primit de Dani Alves: „Trebuie să ne dai 4,5 milioane de euro”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează