INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Îi vor capul! » Suporterii lui Inter Milano şi-au pierdut răbdarea cu Walter Mazzarri: îl vor plecat de la echipă

Interistul Kovacici, dreapta, e tăiat de tackinglul lui Mauri // Foto: Guliver/GettyImages
Interistul Kovacici, dreapta, e tăiat de tackinglul lui Mauri // Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat luni, 03 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 02 noiembrie 2014 21:57

Fanii nerrazzuri au afişat bannere cu numele fostului tehnician, Roberto Mancini, care le-a cîştigat trei titluri, în 2006, 2007 şi 2008.

Inter e din nou în corzi. După o remiză şi două victorii consecutive, nerazzurrii au intrat sîmbătă la apă: 0-2 cu Parma. "Dublă" De Sceglie, în minutele 5 şi 74. Mazzarri? Antrenorul Interului a găsit imediat scuze: "N-avem mentalitate de învingători. Primim o lovitură şi imediat devenim nervoşi. Mai trebuie lucrat. Sînt şi accidentările, care în condiţiile unui al cincilea meci jucat la două zile contează".

Dar fanii nu mai vor să-l asculte. S-au săturat. Şi-n tribună au afişat un banner cu numele lui Roberto Mancini, tehnicianul care i-a adus Interului trei scudetto în 2006, 2007 şi 2008. Replica lui Mazzarri: "Dacă după două victorii şi-o remiză cu Napoli se pune problema aşa, chiar nu-mi pasă!".

8 e locul pe care-l ocupă Inter în clasamentul Serie A, la 3 puncte distanţă de podium

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  04 Noiembrie 2014, 02:04

uite ca si altii si-au pierdut un pic rabdarea.)

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close