INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Momente de spaimă în Spania: Iker Casillas a ajuns iar la spital!

Iker Casillas, foto: Imago
Iker Casillas, foto: Imago

Articol de - Publicat miercuri, 05 mai 2021 15:39 / Actualizat miercuri, 05 mai 2021 15:40

Momente de spaimă pentru un fost mare portar spaniol. Iker Casillas (39 de ani) a ajuns de urgență la spital, acuzând dureri în piept după un meci de padel. 

Spaniolul, retras din fotbal după acel episod, s-a temut că este ceva mai grav decât infarctul suferit în mai 2019, la un antrenament al lui FC Porto.

Din fericire, Iker nu are probleme serioase, a dezvăluit revista Hola. dar a trebuit să rămână peste noapte internat, din precauție și pentru analize amănunțite la inimă. Întâmplarea datează de miercurea trecută, 28 aprilie, și nu a avut consecințe. Acum ex-goalkeeperul lui Real Madrid se simte bine. 

O lună mi-a fost frică să merg, să dorm ori să fac chiar cel mai mic exercițiu fizic. Dacă nu eram la centrul sportiv, cred că aș fi murit!", mărturisea Casillas în urmă cu doi ani.

Citește și: 

Comentariul lăsat de Iker Casillas la o postare a Sarei Carbonero a stârnit valuri în Spania

Iker Casillas, detalii tulburătoare despre infarctul suferit: „Doctore, simt că-mi arde corpul! Și acum o să-mi deschideți pieptul?”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
853246084756615
Marcel Popa  •  05 Mai 2021, 18:52

Ar fi pacat sa plece asa de repede.Cand apara poarta la Real Madrid era o placere sa il vad.Avea 18 ani, dar era bun de tot.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează