INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

IKER CASILLAS A FĂCUT INFARCT // Real Madrid, comunicat emoționant după infarctul suferit de Iker Casillas: „Ne-ai demonstrat că a rămâne puternic e singura cale spre victorie”

Iker Casillas a evoluat la Real Madrid între 1999 și 2015 // FOTO: Guliver/Getty Images
Iker Casillas a evoluat la Real Madrid între 1999 și 2015 // FOTO: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat miercuri, 01 mai 2019 19:36

Iker Casillas, 37 de ani, portarul lui FC Porto, a suferit un infarct miocardic acut la antrenamentul de azi al echipei sale. Goalkeeper-ul se află la spital, a fost stabilizat, iar informațiile primite din partea medicilor sunt unele încurajatoare.

Numeroși sportivi din întreaga lume i-au transmis portarului mesaje de încurajare, gest la care a apelat și Real Madrid, clubul unde Iker Casillas a apărat între 1999 și 2015.

„Real Madrid transmite sprijinul total iubitului nostru căpitan Iker Casillas.

Iker Casillas ne-a arătat cum să depășim cele mai mai cele mai mari provocări traversate de-a lungul carierei sale profesionale, contribuind decisiv la succesul clubului nostru. El ne-a arătat că ideea de a renunța nu trebuie să existe în modul nostru de a fi, demonstrându-ne că a rămâne puternic în timpul celor mai dificile provocări e singura cale spre victorie.

Real Madrid și toată suflarea madridista așteaptă cu nerăbdare să-l vadă pe legendarul nostru căpitan într-o stare de sănătate bună cât mai repede posibil. Îi transmitem toată încurajarea din lume”, se arată în comunicatul emis de Real Madrid.

În tricoul Realului, Casillas a cucerit 5 titluri, două Cupe, patru Supercupe ale Spaniei, trei Ligi ale Campionilor, două Supercupe ale Europei și un campionat mondial al cluburilor.

Vezi și: ȘOC în fotbalul mondial » Portarul a suferit un infarct miocardic acut la antrenamentul lui FC Porto!

 AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close