INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Îl acționează în judecată » Războiul dintre impresari şi De Laurentiis continuă: "Afirmaţiile sale jignesc o profesie!"

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat vineri, 07 octombrie 2016 13:43

După ce patronul lui Napoli, Aurelio De Laurentiis, a fost citat spunând despre impresari că sunt "cancerul acestui sport", Asociaţia Italiană a Agenţilor de fotbalişti a luat poziţie.

Un purtător de cuvânt a declarat că organizaţia pe care o reprezintă are de gând să-l acţioneze în instanţă pe De Laurentiis pentru comentariile făcute.

Potrivit comunicatului oficial, Aurelio De Laurentiis este învinuit de defăimare la adresa impresarilor de jucători precum şi a meseriei în sine. Comentariile sale sunt caracterizate drept incalficabile în condiţiile în care rolul agentului este foarte clar stabilit de termenii legii: "Detaliile contractuale şi toate obstacolele tehnice ce pot apărea în tranzacţiile de fotbalişti, fac parte din aria de expertiză accesibilă numai impresarilor. De aceea, noi considerăm că rolul lor în fotbalul mondial nu poate fi contestat".

În încheierea comunicatului, Asociaţia precizează că în cazul unei sancţiuni, aceasta trebuie să se răsfrângă strict asupra lui De Laurentiis, nicidecum a clubului Napoli.

sursa: gazzetta.it

(George Vintilă) 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
montgomerry
montgomerry  •  07 Octombrie 2016, 20:16

Impresarii sunt cei mai cinstiti oameni de pe fata pamantului,vezi fratii Becali,nu mai vorbesc de *** Prodan.Oare ce ne-am fi facut noi fara aceste personaje meschine?Cancerul fotbalului?Putin spus.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

986379311381755
Lengyel Adrian  •  07 Octombrie 2016, 15:07

Laurentis a folosit un limbaj mult prea civilizat pentru a caracteriza aceste capuse care sunt departe de a reprezenta interesele jucatorilor. Tot ce-i intereseaza pe acesti indivizi este ca jucatorii sa se transfere cat mai des posibil pentru a-si lua comisioane cat mai grase.

cpt.ahab
cpt.ahab  •  07 Octombrie 2016, 14:21

Profesie? E o parazitare si un factor de destabilizare!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează