INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  DECLARAȚII

Patronul unui mare club italian atacă violent agenții de fotbaliști: "Impresarii sunt cancerul meseriei noastre"

Articol de GSP - Publicat joi, 06 octombrie 2016 12:35

Patronul lui Napoli, Aurelio De Laurentiis, a lansat un nou atac la adresa agenților de jucători din fotbal pe care nu se sfiește să-i caracterizeze drept "cancerul acestui sport".

Extravagantul conducător al grupării de lângă Vezuviu a descris comparativ situația agenților din fotbal cu cei ce reprezintă actorii de la Hollywood.

"În Hollywood, actorul își plătește agentul. În fotbal nu se întâmplă asta. Eu de ce sunt obligat să-i plătesc? Agenții sunt ca niște taxe pe care ești forțat să le plătești de la începutul unei afaceri. Sunt cancerul meseriei noastre", a spus De Laurentiis pentru Gazzetta dello Sport.

Tirada regizorului de film care a salvat Napoli de la faliment în urmă cu 12 de ani nu s-a oprit aici: "Ei nu fac decât să ia banii cluburilor, să meargă la cumpărături și să înnebunească fotbaliștii cu oferte care nu sunt reale. Totul ca să scoata mai mulți bani de la cluburi".

Afirmațiile lui De Laurentiis apar ca o concluzie a unei veri agitate pentru echipa sa care l-a pierdut pe Gonzalo Higuain, plecat la Juventus. Trădarea fostului idol de pe San Paolo a fost pusă și pe seama influenței pe care Nicolas Higuain, agentul și fratele atacantului, a avut-o în definitivarea tranzacției.

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (4)
963242023697129
Eugen Eugenescu  •  06 Octombrie 2016, 18:08

perfect adevarat ! fratii Becali,Ana-Maria...

bebe21
bebe21  •  06 Octombrie 2016, 16:48

sa iei 94 de milioane de neuro pe Higuain, un jucator aproape de 30 de ani...asta inseamna sa fiiiiii mafiiiiot...:P

mariuss72
mariuss72  •  06 Octombrie 2016, 13:34

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează