INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  JUVENTUS

VIDEO Ilie Dumitrescu se amuză pe seama lui Douglas Costa: „Eu făceam asta cu un Rottweiler. Mă diviniza”

Articol de GSP - Publicat luni, 16 martie 2020 12:56

Ilie Dumitrescu s-a amuzat pe seama unui video postat de mijlocașul Douglas Costa de la Juventus. 

Brazilianul de 29 de ani, aflat în carantină după ce colegul Daniele Rugani a fost depistat cu coronavirus, s-a filmat jucându-se fotbal în curte cu un câine de talie mică.

Ilie Dumitrescu: „Făceam asta cu un Rottweiler”

Fostul internațional a comentat clipul și s-a amuzat pe seama câinelui lui Douglas Costa. Fostul mare jucător al Stelei și-a amintit că și el se juca în acest fel.

„Ăsta ce e? Pomeranian, nu? Ăștia sunt mai lenți, au reacții... Da, n-are nicio treabă pomeranianul. Eu mai făceam chestia asta cu un Rottweiler, când jucam în Premier League. Dar nu aveam nico șansă. La a doua atingere, o prindea. Nu aveam nicio șansă să fac chestia asta. Câinele ăla mă diviniza. Și eu îl iubeam foarte mult, eu aveam o relație specială cu el”, a declarat Ilie Dumitrescu la TV Digi Sport.

Citește alte știri despre Serie A:

Război rece în Serie A, în plină pandemie de coronavirus » Juventus și Lazio, contre DURE: „Vă gândiți doar la clasament!”

Coronavirusul lovește din nou în Serie A » Alte 3 cazuri la Fiorentina: Patrick Cutrone, fost jucător la AC Milan, depistat pozitiv

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
thirteen
thirteen  •  16 Martie 2020, 20:37

Nu te pricepi la caini Ilie,...pomeranianul e mult mai mic...adult asre 1.9 Kg si max 3,5kg

Vezi toate comentariile (1)
Comentează