INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Imagine incredibilă cu portarul de rezervă al lui Liverpool » A adormit la derby, în spatele lui Klopp

Caoimhin Kelleher +11   FOTO
Caoimhin Kelleher

Articol de - Publicat luni, 19 octombrie 2020 17:15 / Actualizat luni, 19 octombrie 2020 17:34

Trepidantul Merseyside Derby i-a ținut sâmbătă pe toți suporterii cu sufletul la gură până la ultima fază, Liverpool având în prelungiri un gol anulat cu VAR. Scorul final 2-2.

Van Dijk a ieșit accidentat și trebuie să se opereze la genunchi, iar Everton a reușit să egaleze de două ori și să rămână lider. Meciul n-a fost suficient de captivant și pentru o rezervă a lui Klopp. Camerele BT l-au surprins pe Caoimhín Odhrán Kelleher adormit în timpul derbyului, în spatele managerului neamț. În mijlocul zilei!

+7 FOTO

Insultat de fani

Goalkeeperul de 21 de ani a fost chemat de Klopp, după ce Alisson Becker s-a accidentat, și ar fi trebuit să intre între buturile campioanei Europei dacă și Adrian ar fi avut probleme. Episodul nu a rămas fără consecințe, dintre milioanele de telespectatori găsindu-se destui care să-l insulte pe rețelele sociale și să-l critice pe irlandez pentru lipsa de atașament față de culorile "cormoranilor". Kelleher e internațional U21 și în martie 2019 a fost convocat a doua oară și la naționala mare. 

VIDEO+FOTO Everton - Liverpool 2-2, final incredibil! Gol anulat de VAR în prelungiri pentru un ofsaid IREAL » Van Dijk a ieșit accidentat

Veste teribilă pentru Liverpool! Cât ar putea lipsi Virgil van Dijk, accidentat în meciul cu Everton

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează