INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  COLUMBIA

VIDEO + FOTO Imagini emoționante din Columbia » Luis Diaz și-a regăsit tatăl și a izbucnit în lacrimi

Luis Diaz, starul lui Liverpool, și-a întâlnit tatăl pentru prima dată după eliberarea din mâinile trupelor de gherilă ELN. / FOTO: Twitter@FCFSeleccionCol +5   FOTO
Luis Diaz, starul lui Liverpool, și-a întâlnit tatăl pentru prima dată după eliberarea din mâinile trupelor de gherilă ELN. / FOTO: Twitter@FCFSeleccionCol

Articol de - Publicat marti, 14 noiembrie 2023 17:29 / Actualizat marti, 14 noiembrie 2023 17:35

Luis Diaz, starul lui Liverpool, și-a întâlnit tatăl pentru prima dată după eliberarea din mâinile trupelor de gherilă ELN.

Luis Diaz, 26 de ani, atacantul lui Liverpool, poate zâmbi, în sfârșit. Părintele său, Luis Manuel Diaz (58 de ani), luat ostatic pe 28 octombrie, a fost pus în libertate pe 9 noiembrie de Armata de Eliberare Națională, o grupare de gherilă columbiană.

Cei doi s-au întâlnit abia astăzi, când Diaz a venit acasă pentru disputa Columbia - Brazilia, din calificările pentru Campionatului Mondial din 2026.

FOTO. Imagini emoționante cu momentul regăsirii dintre Luiz Diaz și tatăl Luis Manuel 

+1 FOTO

Federația columbiană a publicat imagini emoționante din momentul regăsirii: „Momentul în care Lucho se întâlnește cu tatăl și cu familia. Vă iubim și suntem mai uniți ca niciodată”.

Luis Manuel va reveni la conducerea academiei pe care o conduce în orașul columbian Barrancas. Între timp, a vorbit despre experiența pe care a trăit-o:

Nici acum nu înțeleg care a fost motivul răpirii mele. Trupele de gherilă mi-au spus că n-au nicio problemă cu mine sau cu familia mea. Mi-au transmis să fiu cald, că nu voi păți nimic și că sunt conștienți că sunt o persoană iubită în orașul meu
- Luis Manuel Diaz

VIDEO. Momentul în care tatăl lui Luis Diaz este eliberat de trupele de gherilă

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Răsturnare de situație la Napoli! Cine a devenit favorit să-i succeadă lui Rudi Garcia ca antrenor al campioanei Italiei

Cadoul primit de Marcus Rashford de la Cristiano Ronaldo » „E ceva special, nimeni n-are voie să atingă”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
garywise
garywise  •  14 Noiembrie 2023, 18:51

pai nu a platit o suma uriasa pentru rascumparare? daca nu,inseamna ca rapitorii aia trebuie impuscati pe loc in cap.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează