INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  INCIDENT

Imagini șocante pe bancă! Fostul star al lui Inter, suspendat de club pe o perioadă nedeterminată: „Regret foarte mult ce am făcut”

Radja Nainggolan a fost surprins vapând o țigară electronică pe bancă, chiar înainte de meciul cu Standard Liege, pierdut cu 0-3
Radja Nainggolan a fost surprins vapând o țigară electronică pe bancă, chiar înainte de meciul cu Standard Liege, pierdut cu 0-3

Articol de GSP - Publicat marti, 18 octombrie 2022 11:06 / Actualizat marti, 18 octombrie 2022 12:10

Radja Nainggolan (34 de ani), fostul star al lui Inter Milano, ajuns între timp la Royal Antwerp, în Belgia, a fost suspendat pe o perioadă nedeterminată de propriul club, a anunțat formația belgiană, prin intermediul unui comunicat.

Șederea în Antwerp, orașul său natal, pare să fie una tumultoasă pentru rebelul Nainggolan. Săptămâna trecută, mijlocașul a fost arestat după ce a fost prins de polițiști conducându-și autovehiculul fără să dețină un permis de conducere valid.

La scurt timp distanță, în week-end, belgianul a mai apărut într-o ipostază compromițătoare, fiind surprins pe banca de rezerve pufăind dintr-o țigară electronică, chiar înainte de meciul cu Standard Liege, pierdut cu 0-3. O țigară electronică (e-țigară) este un dispozitiv alimentat cu baterii cu ajutorul căruia se pot inhala doze de nicotină sub formă de vapori.

Radja Nainggolan: „Clubul a luat o decizie pe care trebuie să o accept, chiar dacă mie mi se pare puțin cam dură”

Radja Nainggolan regretă derapajul său, însă consideră că decizia clubului e una mult prea dură.

„Regret foarte mult ce am făcut. Realizez că e greșit din toate punctele de vedere, dar pe moment nu m-am gândit. Clubul a luat o decizie pe care trebuie să o accept, chiar dacă mie mi se pare puțin cam dură. Voi încerca să-mi aduc aportul în continuare într-un fel sau altul”, a scris Nainggolan pe contul său de Instagram. 

De ce a fost arestat Nainggolan?

Mijlocașul lui Antwerp a fost arestat după ce a condus cu permisul suspendat. Nu mai avea carnet valabil din 2021, când a fost prins băut la volan. Eliberat după interogatoriu, Nainggolan a rămas fără Mercedes. Poliția i-a sechestrat mașina

În vârstă de 34 de ani, Radja Nainggolan mai valorează azi doar două milioane de euro, după ce în iunie 2018 era cotat la 45 de milioane de Transfermarkt. Belgianul evoluează pentru Antwerp din 2021, perioadă în care a înscris șase goluri în 55 de partide.

Viciu la modă și în fotbalul românesc

Cazul lui Nainggolan nu e unul singular, alți fotbaliști importanți, români sau străini, fiind cunoscuți drept niște fumători împătimiți.

Nicolae Dobrin, apoi Lăcătuş, Dănuț Lupu sau Iovan, toţi au fumat când jucau. „Prințul din Trivale” nu renunța la viciul său nici înainte de meciuri, fumând chiar pe banca de rezerve. 

Imagini șocante pe bancă! Fostul star al lui Inter, suspendat de club pe o perioadă nedeterminată: „Regret foarte mult ce am făcut”
În imagine apar Dobrin şi Halagian pe marginea terenului, în timpul unui meci, în care „Gâscanul” îl ajută pe antrenorul său să îşi aprindă o ţigară

Johan Cruyff, trecut în neființă în 2016, a căzut în aceeaşi patimă. Când evolua la FC Barcelona, îşi exaspera colegii. „Fuma Camel fără filtru în pauza meciurilor. Vestiarul mirosea mereu a tutun, i-am reproşat asta”, a povestit un fost coleg.

Olandezul nu s-a lăsat de ţigări nici după ce a trecut pe bancă. Doar un incident l-a oprit. În februarie 1991 a trebuit operat în urma unei crize cardiace, iar medicii i-au interzis nicotina. Fostul mare fotbalist s-a stins în 2016 din cauza unui cancer pulmonar!

VIDEO Radja Nainggolan, în perioada în care era sub contract cu Inter 

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Discursul lui Karim Benzema, la primirea Balonului de Aur: „Acea perioadă grea m-a întărit psihic”

Veste bună pentru un star de la naționala Franței: revine pe teren!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
romeverest
romeverest  •  18 Octombrie 2022, 19:14

Inca odata…… Radja Nainggolan nu a fost niciodata star la Inter unde a dezamagit, ci numai la Roma unde a confirmat !!

red_dog_cluj
red_dog_cluj  •  18 Octombrie 2022, 18:31
Postat de unurtr pe 18 Octombrie 2022, 14:15

”să-mi aduc aportul” este pleonasm! Aport vine din francezul ”apporter” care inseamna ”a aduce”

Aport inseamna si contributia fiecarui actionar la capitalul societatii (asta in romana nu in franceza ) ????

unurtr
unurtr  •  18 Octombrie 2022, 14:15

”să-mi aduc aportul” este pleonasm! Aport vine din francezul ”apporter” care inseamna ”a aduce”

Vezi toate comentariile (5)
Comentează