INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ÎMPĂCARE

Împăcare istorică între Jose Mourinho și Arsene Wenger: "Ne-am întâlnit pe hol"

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 mai 2017 21:38

Jose Mourinho spune că nu-i poată pică lui Arsene Wenger pentru incidentele din 2014, când antrenorul lui Arsenal l-a bruscat.

"Nu este nevoie să facem pace eu și cu Wenger pentru că nu avem probleme. La ultimul meci, cel de pe «Old Trafford», am dat mâna înainte și după meci, apoi ne-am întâlnit pe hol înainte de conferința de presă și ne-am salutat din nou. Știu că discuțiile care apar în timpul meciurilor dispar chiar din a doua zi", a spus Mourinho.

Antrenorul portughez care o pregătește acum pe Manchester United îi dă speranțe rivalului său înaintea meciului direct din weekend: "Trebuie să îi înţelegem şi pe jucători. Nu pot să joc cu aceeaşi echipă cu care am jucat în meciul cu Celta.

Pentru mine nu sunt probleme și cred că Wenger va fi mulțumit să afle că voi schimba echipa în meciul cu ei. Cred că va fi foarte fericit! Sigur că asta nu înseamnă că îi spunem lui Arsenal «Bate-ne cu 5-0, sau 6-0»!". 

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează