INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  RANGERS

Impact imediat pentru Ianis Hagi: ce au decis șefii lui Rangers în privința lui Steven Gerrard

sursă foto: getty
sursă foto: getty

Articol de - Publicat marti, 03 martie 2020 11:53

Steven Gerrard (39 de ani) își va păstra locul pe banca tehnică a scoțienilor de la Rangers. Decizia conducătorilor reprezintă cea mai bună veste pe care Ianis Hagi o putea primi, având în vedere relația bună a acestuia cu antrenorul englez.

Conform Football Insider, șefii lui Rangers nu vor recurge la măsuri drastice și continuă să aibă încredere în proiectul lui Gerrard, în ciuda rezultatelor dezamăgitoare din campionat și Cupă din ultimele săptămâni.

Gerrard a mărturisit că se gândește serios dacă să continue pe banca echipei scoțiene după ce Rangers a fost eliminată din Cupa Scoției sâmbătă (0-1 contra Hearts).

Însă președintele Dave King și Consiliul Director al clubului nu concep ca Gerrard să plece acum sau în vară, conform sursei citate. 

67 de victoriia înregistrat Rangers în 111 meciuri sub comanda lui Gerrard

În decembrie 2019, Gerrard și întregul lui staff tehnic prelungiseră cu Rangers pe cinci ani, drept răsplată pentru calificarea în rundele eliminatorii ale Europa League.

„Aș fi uluit dacă ar pleca!”

Danny Murphy, fost jucător la Liverpool între anii 1997 și 2004 și coechipier al lui Gerrard timp de 6 ani, a declarat recent că ar fi „uluit” de o eventuală plecare a englezului de la cârma echipei scoțiene.

”Aș fi absolut uimit dacă ar pleca, uluit de-a dreptul. Nu cred că există vreo șansă ca asta să se întâmple, nici măcar 1%” - Danny Murphy pentru TALKsport

12 puncteeste distanța dintre Rangers și liderul Celtic, în campionatul Scoției

Steven Gerrard: „Sunt all-in!”

Managerul lui Rangers trece peste şocul eliminării din Cupă și nu pleacă. Steven Gerrard a alungat temerile şi anunţă că va continua la Rangers. 

„Sunt all-in. Când am semnat m-am angajat într-un proiect şi ştiam că vor apărea şi reculuri. Iar când clubul are nevoie trebuie să stau şi să lupt pentru progresul arătat în destule momente şi să mă asigur că nu se vor mai repeta erorile. Am reflectat asupra a ceea ce pot şi am nevoie ca să fac lucrurile mai bine. Sâmbătă am atins punctul cel mai de jos şi nu pot nega asta. Datoria mea este să găsesc soluţii pentru a avea succes pe termen lung, dar nu mă tem de provocări”, a spus antrenorul. Proxima este chiar mâine cu Hamilton, în campionatul Scoţiei.

Rangers, calificare senzațională în optimile Europa League

Eliminarea șocantă din Cupa Scoției a venit la scurt timp după ce Rangers a realizat o performanță impresionantă: echipa la care evoluează Ianis Hagi s-a calificat în optimile de finală ale Europa League, după două victorii cu Sporting Braga în 16-imi: 3-2  pe teren propriu și 1-0 în deplasare!

2 goluria reușit Ianis Hagi în „dubla” cu Braga

Vezi și:

Fanii lui Rangers pun presiune pe Steven Gerrard: „Ianis Hagi și-a demonstrat clasa! Poate fi cel mai tare transfer din istorie”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
1401192300199411
Daniel Irimescu  •  03 Martie 2020, 18:28
Postat de mario_rdfe pe 03 Martie 2020, 16:52

M-ai facut sa ma duc pe youtube si sa ma uit la golurile lui Adrian Mutu..imi era dor ! Daca Ianis, Florinel , Man si restul se uita si ei ce facea Adrian Mutu, la ce echipe, in ce campionate...isi rup carnetele de jucatori in secunda doi ! Cand marcheaza Ianis un gol in scotia, este show mare in presa din Romania...Mutu are peste 100 de goluri in Italia , plus in Anglia, si este golgheterul all time al nationalei Romaniei ! Daca Adrian Mutu era cuminte si serios, putea ajunge balon de aur intr o buna zi..!

E capitalism. Nu mai au nimic de pierdut. Dupa 31 de ani bate saua sa pricep iapa. Dupa 31 de ani ingropati sportul definitiv. A inceput sa cadeavul

983732924972315
Soos Vilmos  •  03 Martie 2020, 17:26

Mai roberto, la Timisoara dinamo este considerata o entitate absolut oribila. Cit priveste restul comentariului, se pare ca la stina unde ai crescut nu se predau ore de bun simt.

mario_rdfe
mario_rdfe  •  03 Martie 2020, 16:52
Postat de danny_l pe 03 Martie 2020, 14:43

Câteodată da, dacă antrenorul nu te agreează,nu joci, poți fi și Messi, dacă vorbim și de naționalitatea jucătorului atunci chiar că nu mai prinzi nici măcar bancă,când Mutu juca în Italia și știm cât de bun jucător era Mutu in Italia, după un meci cu Milan ,nu-mi aduc aminte,oricum cu o echipă din față, Mutu a marcat și echipa a câștigat,iar un ziarist a scris, Fiorentina a câștigat pentru că a avut pe un geniu,în teren, *** Mutu,ce să te mai aștepti in ziua de azi, așa se întâmplă cu noi românii afară,dar voi care stați in țară ,n-aveti de unde ști.romanul de afară trebuie sa fie de două ori mai bun că cel născut în țara respectivă, dacă vrea să răzbată.

M-ai facut sa ma duc pe youtube si sa ma uit la golurile lui Adrian Mutu..imi era dor ! Daca Ianis, Florinel , Man si restul se uita si ei ce facea Adrian Mutu, la ce echipe, in ce campionate...isi rup carnetele de jucatori in secunda doi ! Cand marcheaza Ianis un gol in scotia, este show mare in presa din Romania...Mutu are peste 100 de goluri in Italia , plus in Anglia, si este golgheterul all time al nationalei Romaniei ! Daca Adrian Mutu era cuminte si serios, putea ajunge balon de aur intr o buna zi..!

Vezi toate comentariile (12)
Comentează