INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  RANGERS

Fanii lui Rangers pun presiune pe Steven Gerrard: „Ianis Hagi și-a demonstrat clasa! Poate fi cel mai tare transfer din istorie”

Ianis Hagi a contribuit decisiv la calificarea lui Rangers în optimile EL, bifând două goluri și o pasă de gol în „dubla” cu Braga. Foto: Reuters
Ianis Hagi a contribuit decisiv la calificarea lui Rangers în optimile EL, bifând două goluri și o pasă de gol în „dubla” cu Braga. Foto: Reuters

Articol de - Publicat luni, 02 martie 2020 17:26

Concluzia celor de la Rangers News, la o lună de la împrumutul lui Ianis Hagi, 21 de ani, de la Genk: „Chiar și cei mai critici fani sunt încântați de startul uluitor al marelui talent pe Ibrox”.

Steven Gerrard încă nu a luat o decizie asupra lui Hagi, dar, foarte probabil, Rangers va activa acea opțiune de a-l cumpăra definitiv, cu 5 milioane de euro.

Fanii albaștri de-abia așteaptă anunțul managerului. Și se întreabă deja ce impact va avea asupra clubului. „Poate fi Ianis unul dintre cele mai tari transferuri din istorie?”, este titlul articolului apărut pe Rangers News, un site al suporterilor din Glasgow, care observă că „și cei mai critici fani sunt încântați de startul uluitor al marelui talent pe Ibrox. În Europa, și-a demonstrat clasa”.

Echipa lui Gerrard este în "optimile" Europa League "datorită lui. El a condus una dintre cele mai impresionante reveniri de pe Ibrox. Un talent fantastic. Iar dacă va trece de Leverkusen, acest copil minune român va fi în centrul atenției. Transferul său definitiv ar putea fi unul dintre cele mai tari transferuri din istoria clubului". 

"Când a venit Ianis Hagi, toți suporterii erau entuziasmați. Îl vedeau ca un mare talent care va avea nevoie de timp"

Primul gol marcat de Ianis Hagi la Rangers

Citește și:

Steven Gerrard nu a luat încă o decizie asupra lui Ianis Hagi: „Dacă vrea să rămână, trebuie să joace bine!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
baronul67
baronul67  •  02 Martie 2020, 20:17

Inca un lucru, si asta e pentru GSP. Seriozitatea dvs ca jurnalisti sar mari daca ati pune si un link cu sursele originale de informatii. Fara sursa consider continutul articolului ca niste palavre. Apoi cand utilizati ghilimele atunci continutul intre aste este considerat copy paste si sursa musai sa fie mentionata. Exista reguli pentru jurnalistica serioasa. Poate ar fii cazul sa mai dati o runda pe la scoala?

baronul67
baronul67  •  02 Martie 2020, 19:31

"Daca va trece de Leverkusen".... nu va trece. Nemtii ii macina

reteleanu
reteleanu  •  02 Martie 2020, 18:20
Postat de mario_rdfe pe 02 Martie 2020, 17:49

Bai fratilor, nu mai suportam articolele astea cu Ianis..nu am nimic cu el, ii urez succes, dar ati omorat lumea ! auzi la ei, a scris vreun fan scotian naiv un comm despre ianis, si gata, SCOTIENII , istorie, cel mai bun ! uite ca scriu si eu acum, cred ca Skovajsa o sa fie cel mai bun transfer din istoria lui Dinamo si o sa ajunga la Barcelona, hai articol ! am zis si ieri, toate comm la articolele cu Ianis sunt negative, toata Romania il uraste DIN CAUZA VOASTRA ! si a tatalui sau ...

da, maestre, da fii drept: eu am pariat pe braga, si de fiecare data cand ianis era la minge...e un jucator interesant, sa fim corecti

Vezi toate comentariile (7)
Comentează