INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  HEARTS - RANGERS 1-0

Steven Gerrard nu a luat încă o decizie asupra lui Ianis Hagi: „Dacă vrea să rămână, trebuie să joace bine!”

Articol de - Publicat duminica, 01 martie 2020 10:27

Steven Gerrard, managerul lui Rangers, îl place mult pe mijlocașul Ianis Hagi, spune că „pasa cu Braga a fost un moment de geniu”, însă „avem timp cu el, nu punem încă lucrurile în mișcare!”. 

Chiar dacă fanii albaștri fac presiune ca Rangers să activeze opțiunea de a-l cumpăra pe Ianis Hagi de la Genk, pentru 5 milioane de euro, chiar dacă presa belgiană susține că așa se va întâmpla, Hagi se va muta definitiv la Glasgow, managerul scoțienilor, Steven Gerrard, susține că nu a luat încă o decizie asupra „tricolorului”.

 „Ianis Hagi a avut deja un impact puternic” 

Steven Gerrard încântat de tot ce a făcut mijlocașul în vârstă de 21 de ani pe „Ibrox Park”, dar trebuie să lupte pentru locul lui în echipă. 

„Avem timp cu Hagi, nu punem încă lucrurile în mișcare”, a declarat fostul căpitan al lui Liverpool pentru Sunday Mail. „A avut deja un impact puternic, suntem impresionați de el și pe teren, și în afara lui. E profesionist și a învățat rapid cum vrem să jucăm. Oamenii vorbesc despre assisturile și golurile sale, însă Ianis e și foarte inteligent tactic. În plus, atitudinea lui, cât muncește, totul ne place la el”
- Steven Gerrard

Steven Gerrard afirmă că „pentru Ianis Hagi, poziția lui din acest moment la club e fantastică, știind că noi avem prima opțiune. Dar nu e nevoie să iau o hotărâre acum. Trebuie el să continue să joace bine? Dacă vor să rămână, toți trebuie să o facă”. 

Steven Gerrard, luat la țintă de fani după ce a început cu Ianis Hagi pe bancă: „De ce să lași playmakerul în afara primului «11»? Nu are sens!”

 „Assistul lui Ianis cu Braga a fost un moment de geniu, vorbim despre viziune și execuția unei pase foarte dificile. Și eu am fost mijlocaș și apreciez ce a făcut. După ce ratează un penalty, unii dispar din joc. Dar Hagi a ieșit în față și a oferit clipa care ne-a ajutat să câștigăm meciul”
Steven Gerrard, manager Rangers

Steven Gerrard: „Vreau să reflectez. Mă doare” 

Totuși, o decizie, o altă decizie, ar putea schimba întregul tablou. Pentru că, după 0-1 cu Hearts la Edinburgh (menajat, Ianis a fost rezervă și a intrat în minutul 63) și eliminarea din „sferturile” Cupei Scoției, Gerrard ia în calcul o posibilă plecare de pe „Ibrox”. Foarte probabil, va trece și al doilea sezon fără trofeu la Rangers. 

„Trebuie să mă gândesc. Să mă gândesc unde suntem ca grup. Vreau să reflectez în următoarele 24-48 de ore. Mă doare, pentru că voiam cu disperare să înving aici. Sunt foarte dezamăgit. De când am început această meserie, acesta este momentul când mă simt cel mai rău”, au fost cuvintele managerului. Se repetă situația de la Genk?

 Ar fi o mare problemă pentru Hagi dacă Gerrard și-ar da demisia! Ar rămâne fără cel care l-a adus la Glasgow. Așa s-a întâmplat și la Genk. Felice Mazzu, primul său antrenor în Belgia, a părăsit echipa, concediat, și înlocuitorul Hannes Wolf l-a uitat pe bancă pe Ianis. 

27 de minutea jucat Ianis Hagi la Rangers sâmbătă, la 0-1 cu Hearts, primind nota 2 în The Scottish Sun

 „Miercuri seară, după meciul cu Braga, am fost cel mai mândru om din Europa, a fost o performanță extraordinară. Cu Hearts, nu am mai recunoscut nimic timp de 90 de minute. Nu am realizat importanța acestei partide, șansa avută. Sunt dezamăgit. Și simt că i-am dezamăgit pe fani” 
Steven Gerrard, manager Rangers

 Conflictul cu Morelos 

Gerrard a mai avut un motiv de supărare. Week-end-ul trecut, știind că Alfredo Morelos va fi suspendat la returul cu Braga, din Europa League, managerul i-a permis vârfului să plece în Columbia pentru a fi alături câteva zile de mama bolnavă. 

„Te întorci miercuri”, i-a spus tehnicianul. „Sigur, apreciez gestul”, a fost răspunsul jucătorului. Dar sud-americanul a revenit joi seară la Glasgow. Și Stevie G l-a exclus din lot pentru meciul cu Hearts. S-a simțit trădat: „L-am iubit pe băiat, încă îl iubesc... Însă l-am privit pe Alfredo în ochi și mi-a promis că revine la timp. Acum, îi puteți întreba colegii dacă i-a abandonat”.

Citește și: 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (13)
537618173433095
Lica Dumitriu  •  01 Martie 2020, 18:14

Ce tot il *** pe copilul lui Hagi .El este o nulitate .Tatal ia facut reclama si *** .Cine e asa de prost sa dea 5 mili pe un copil 21 de ani Ce a facut el la echipa nationala ?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

bazinga
bazinga  •  01 Martie 2020, 15:17
Postat de Mircea Raicu pe 01 Martie 2020, 14:29

Ați apărut haterilor , după turul cu Braga unul nu era pe aici ...

...si care e problema ta,nu inteleg?!?

255601551624794
Mircea Raicu  •  01 Martie 2020, 14:29

Ați apărut haterilor , după turul cu Braga unul nu era pe aici ...

Vezi toate comentariile (13)
Comentează