INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  HEARTS - RANGERS 1-0

HEARTS - RANGERS 1-0 // Steven Gerrard, luat la țintă de fani după ce a început cu Ianis Hagi pe bancă: „De ce să lași playmakerul în afara primului «11»? Nu are sens!”

Articol de GSP - Publicat sambata, 29 februarie 2020 21:51

Steven Gerrard, 39 de ani, antrenorul lui Glasgow Rangers, a fost aspru criticat de fani în timpul meciului cu Hearts, 0-1, în urma căruia „protestanții” au fost eliminați din Cupa Scoției.

Gerrard a început meciul cu Ianis Hagi pe bancă, iar faptul că românul a fost trimis pe teren abia în minutul 43 a provocat reacții dure ale suporterilor lui Rangers, pe Twitter:

1. „Managerul e de vină, de ce să lași cel mai bun marcator pe bancă, de ce să-l lași pe playmakerul Hagi în afara primului «11»? Nu are sens! Gerrard face echipa, el să-și asume responsabilitatea!”
2. „Hagi - Arfield era schimbarea clară, dar ca de obicei Gerrard l-a ale pe Ojo. Incredibil!”
3. „Doar Gerrard l-ar putea băga pe Ojo înaintea lui Hagi”

Vezi și: 

HEARTS - RANGERS 1-0 // Ianis Hagi, eliminat din Cupa Scoției! Rangers a ratat astfel primul obiectiv al sezonului

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (15)
danny_l
danny_l  •  01 Martie 2020, 12:00

Dacă nu-l joci nu poate să facă nimic, trebuie ținut titular,nu rezervă,fanii au dreptate,am văzut o echipă mediocră cu Braga, noroc cu Ianis că a dat pasă de gol,el nu poate face totul,și colegii lui trebuie să joace.incep să fie penibili și ăștia că Ajax.

135107898032233
Vasile Ardeleanu  •  01 Martie 2020, 11:03

Ione, odihnit si "lucid" a jucat 30 de minute in ultimul meci! Si a primit cea mai mizerabila nota: 2! Sa-l transfere la Voluntari!

maccsero
maccsero  •  01 Martie 2020, 09:43

Ianis e mare și când nu joacă.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează