INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Interviu incendiar! Impresarul lui Bale nu are milă de Real Madrid: „Să pupați pe unde a călcat Gareth!”

Gareth Bale, în perioada petrecută la Real Madrid // foto: Guliver/gettyimages +40   FOTO
Gareth Bale, în perioada petrecută la Real Madrid // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat marti, 22 septembrie 2020 15:44 / Actualizat marti, 22 septembrie 2020 15:54

Jonathan Barnett (70 de ani), impresarul lui Gareth Bale (31), a ieșit la atac după ce împrumutul galezului de la Real Madrid la Tottenham a fost oficializat.

După 7 ani, Gareth Bale a părăsit-o pe Real Madrid. S-a întors la Tottenham, chiar echipa de la care a fost transferat de către spanioli, însă doar temporar - este împrumutat pentru un sezon.

Odată cu oficializarea împrumutului, Jonathan Barnett, impresarul lui Bale, a acordat un interviu în presa din Anglia, în care a criticat în termeni duri modul în care galezul a fost tratat la Real Madrid. „În opinia mea, nu a fost tratat cum trebuie de către club. Având în vedere ce a realizat în acești 7 ani, consider că merita un altfel de tratament. Ce i-au făcut fanii este o rușine și Real Madrid nu a intervenit să ajute în acea situație. Pentru tot ce a realizat, Real Madrid ar trebui să pupe oriunde Gareth calcă!”, a spus Barnett pentru BBC Radio 4, citat de Marca.

Barnett: „Nu vreau ca Bale să se întoarcă la Real Madrid”

Bale a fost împrumutat timp de un sezon la Tottenham, însă echipa engleză nu are o opțiune de cumpărare la finalul acordului. În mod normal, Gareth va reveni la Real Madrid, însă Barnett speră că nu va fi cazul. „Sper ca totul să meargă bine cu Tottenham și că nu ne vom afla în poziția de a ne întoarce sezonul viitor. Nu vreau ca el să se întoarcă la Real Madrid. Sper că va triumfa la Tottenham. Este britanicul care a reușit cele mai multe lucruri în străinătate!”, a declarat Jonathan.

Bale, în ciuda accidentărilor sale și a faptului că a ajuns la 31 de ani, a avut mai multe echipe interesate de el. Iubește Tottenham mai presus de orice și ei au fost primii care au mutat. De aceea a semnat cu ei, în ciuda faptului că au existat echipe mai mari care l-au dorit - Jonathan Barnett, despre împrumutul lui Bale la Tottenham

Ultimii ani petrecuți la Madrid au fost tumultuoși pentru galez, acesta fiind criticat tot timpul de fani și presă și fiind ținut pe banca de rezerve în cea mai mare parte a timpului de către antrenorul Zinedine Zidane.

105 goluri și 68 de pase decisivea reușit Gareth Bale la Real Madrid, în 251 de partide

FOTO. Imagini de colecție din istoria lui Real Madrid

+36 FOTO

Mai multe știri din La Liga:

Real Madrid, start fals în La Liga » Următorul adversar al României din Liga Națiunilor, titularizat de Zidane

Probe că a trișat! Luis Suarez, anchetat pentru că ar fi știut întrebările și răspunsurile dinainte la examenul de limbă italiană: „Trebuie să treacă”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
parpalache
parpalache  •  22 Septembrie 2020, 20:27

Tin cu Real Madrid de cand aveam 14 ani,dar si pe mine m-au dezgustat acei fani care il fluierau pe Bale... ca sa-i faca loc lui...Hazard!Pai intre Bale si ratatul ala de Hazard, e ...diferenta!Vinovat...Zidane!Ajuns gran entrenador, cu o echipa mostenita de la Ancelotti si cu un goleador ca Cristiano, in forma maxima!

andrei.33
andrei.33  •  22 Septembrie 2020, 18:20
Postat de jgcwgwgvgebtr pe 22 Septembrie 2020, 16:02

Britanicii isi asuma totdeauna merite pe care nu le au. Bale a fost vedeta echipei doar in presa britanica.

Ai dreptate. Asta e stilul presei britanice. Asa au facut si cu Andy Murray in tenis. Au inventat sintagma "The Big Four" cand de fapt Murray era mai mult sac de box pentru cei trei adevarati grei din tenis, Nadal, Federer si Djokovic.

eterna.terra.nova
eterna.terra.nova  •  22 Septembrie 2020, 17:30

Bale trebuie sa pupe banca pe care a lustruit-o pe Bernabeu.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează