INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SCANDAL

Probe că a trișat! Luis Suarez, anchetat pentru că ar fi știut întrebările și răspunsurile dinainte la examenul de limbă italiană: „Trebuie să treacă”

Luis Suarez, la examenul de limbă italiană // foto: Reuters +38   FOTO
Luis Suarez, la examenul de limbă italiană // foto: Reuters

Articol de - Publicat marti, 22 septembrie 2020 14:41 / Actualizat marti, 22 septembrie 2020 15:24

Luis Suarez (33 de ani), atacantul lui Barcelona, e anchetat de Parchetul din Perugia, care a interceptat discuții telefonice compromițătoare. Dacă va fi găsit vinovat, riscă să primească interdicție de a mai intra în Italia.

Luis Suarez voia să ia cetățenia italiană pentru a putea fi considerat jucător comunitar și a semna cu Juventus. Între timp, varianta bianconera a căzut definitiv. Dar uruguayanul își face griji. Are de ce.

Pe 17 septembrie, atacantul a fost la Universitatea din Perugia și a dat examenul de limbă italiană. L-a luat, doar că procuratura din Perugia și Guardia di Finanza îl anchetează, anunță Gazzetta dello Sport.

„I-a oferit simularea examenului”, au aflat autoritățile

Se suspectează că Suárez ar fi primit dinainte întrebările și răspunsurile la acest test. Parchetul analizează mai multe discuții telefonice interceptate. Printre ele, acestea: „Nu ar trebui, trebuie să treacă examenul. Cu un salariu de 10 milioane de euro, nu-i poți nega cetățenia pentru că nu a trecut examenul de limbă”. 

Sau „Astăzi l-am sunat pe Lorenzo Rocca (n.r. profesorul care l-a testat). I-a oferit simularea examenului. Am convenit practic ce va fi”. Sau „L-am învățat bine. Memorează o parte a examenului”.

Momentan, nu se știe care va fi următorul pas al sud-americanului nici în carieră. Presa catalană susține că se desparte după șase ani de Barcelona și are un acord pe două sezoane cu Atlético. Numai că Barça refuză să-l cedeze gratis.

28 de milioane de euroeste cota de piață a lui Suarez, potrivit Transfermarkt.com

198 de goluri și 109 pase decisivea strâns Suarez la Barcelona, în 283 de meciuri și 6 ani

Mai multe știri din La Liga:

Barcelona aduce un fundaș de la Manchester City! Cine este jucătorul crescut de „La Masia”

O nouă plecare de pe Camp Nou » După Rakitić și Vidal, un alt jucător este gata să părăsească Barcelona

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (3)
lagardere_72
lagardere_72  •  22 Septembrie 2020, 22:34
Postat de lagardere_72 pe 22 Septembrie 2020, 22:33

Nu e vorba de salariu. Locurile pentru extracomunitari sunt limitate. Asta înseamnă că fără cetățenie, clubul era obligat să renunțe la alt extracomunitar casă îi facă loc lui Suarez

Corectură : ca să (nu casă)

lagardere_72
lagardere_72  •  22 Septembrie 2020, 22:33
Postat de crownwell pe 22 Septembrie 2020, 18:49

faceti un articol fara sa spuneti macar care este diferenta procentuala intre salariu daca este comunitar sau extracomunitar. jurnalism de doi bani.

Nu e vorba de salariu. Locurile pentru extracomunitari sunt limitate. Asta înseamnă că fără cetățenie, clubul era obligat să renunțe la alt extracomunitar casă îi facă loc lui Suarez

crownwell
crownwell  •  22 Septembrie 2020, 18:49

faceti un articol fara sa spuneti macar care este diferenta procentuala intre salariu daca este comunitar sau extracomunitar. jurnalism de doi bani.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează