INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SERIE A

Impresarul lui Ionuț Radu se revoltă: „În iunie, se întoarce la Inter!”

Ionuț Radu // Sursă foto: Getty
Ionuț Radu // Sursă foto: Getty

Articol de - Publicat joi, 05 martie 2020 11:05

Impresarul Oscar Damiani a vorbit iar despre Ionuț Radu (22 de ani), portarul care e rezerva rezervei la Parma: „Nu se simte bine deloc pe bancă. Chiar credeam că poate juca aici”.

Pentru Ionuț Radu, acest sezon pare încheiat. A pus capăt împrumutului de la Genoa, unde devenise rezerva lui Perin, și s-a mutat la Parma, unde e rezerva rezervei!

Ionuț Radu se întoarce la Inter

Titularul Sepe e accidentat, dar antrenorul D'Aversa îl folosește pe Colombi. Iar „tricolorul" stă pe bancă și aici. Impresarul său a vorbit iar despre el. „Nimeni nu se aștepta la această situație, chiar credeam că poate juca la Parma", a declarat Oscar Damiani la Sportmediaset.

„El e un băiat inteligent și un mare profesionist, nu se simte bine deloc. Dacă va fi nevoie, va fi gata imediat". Pentru Damiani, nu mai e nicio îndoială. „Viitorul său? În iunie, se va întoarce la Inter. Cred că Padelli (n.r. portar al nerazzurrilor) nu va prelungi".

VEZI ȘI:

Mourinho deturnat din drumul spre trofeu » La ce metodă inedită a recurs portarul advers

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
portardelegenda
portardelegenda  •  05 Martie 2020, 15:04

Are 22 de ani . Va trece fara probleme peste episodul asta . Sunt convins ca va apara si la Parma.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează