INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

În căutarea gloriei apuse » Milan vrea să dea lovitura cu transferuri din Premier League

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de Catalin DumitrescuJURNALISPORT - Publicat marti, 15 noiembrie 2016 15:09

În tentativa de a reveni în prim-planul fotbalului european, AC Milan încearcă să achiziționeze câțiva jucători din Premier League.

Pe lista diriguitorilor clubului milanez se găsesc jucătorul lui Leicester City, Riyad Mahrez, mijlocașul lui Chelsea Londra, Cesc Fabregas, și unul dintre jucătorii celor de la Arsenal Londra, Jack Wilshere, care, actualmente, este împrumutat AFC Bournemouth.

Mahrez a fost unul din fotbaliștii care s-au evidențiat sezonul trecut, când a cucerit titlul de campion cu Leicester. El a marcat 17 goluri și a cumulat 11 assist-uri. Leicester a reușit să-l păstreze în vară în ciuda asalturilor date de Arsenal, jucătorul semnând pe încă 4 ani cu clubul său. Și noul sezon se arată promițător pentru el, 1 gol și două assist-uri în Premier League și 3 goluri și un assist în Liga Campionilor.

Cesc Fabregas nu intră în planurile tactice ale lui Antonio Conte. Nu a contabilizat decât 89 de minute în actualul sezon de Premier League și transferul lui nu pare că ar fi problemă pentru AC Milan. Singura dificultate ar putea fi legată de interesul lui Chelsea pentru mijlocașul lui PSG, Marco Verratti. Cesc Fabregas ar putea fi parte a unei eventuale tranzacții.

Cel de-al treilea jucător, Jack Wilshere, este dorit, pe lângă rossoneri, de Roma și de clubul unde este, actualmente, împrumutat, Bournemouth.

Ultimul "scudetto" pentru AC Milan a venit în 2011 împreună cu Supercupa Italiei.

2007 este ultimul an în care au reușit să câștige Liga Campionilor, 2-1 cu Liverpool.

Din 2014 clubul nu a mai reușit nici măcar să acceadă într-o cupă europeană. În actualul sezon, Milan se află pe locul 3 în Serie A, cu 25 de puncte în 12 jocuri.

sursa: blog.statbunker.com

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
amir_86
amir_86  •  15 Noiembrie 2016, 17:03

Erori pe toate articolele...pe cel cu romania rusia, lato e si titular si rezerva, aici milan nu a mai fost in europa din 2104, incredibil !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close