INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  UNGARIA

VIDEO + FOTO Au uitat de pandemie! În Ungaria, jucătorii lui Honved s-au bucurat cu fanii pentru Cupă

Fanii lui Honved la finala Cupei // FOTO: https://www.facebook.com/honvedfc/ +9   FOTO
Fanii lui Honved la finala Cupei // FOTO: https://www.facebook.com/honvedfc/

Articol de - Publicat joi, 04 iunie 2020 12:02

Honvéd Budapesta a câștigat Cupa Ungariei, după victoria în fața lui Mezőkövesd, scor 2-1. Distanțarea socială a lipsit în tribunele populate cu 10.000 de spectatori, jucătorii s-au îmbrățișat cu ultrașii la goluri și la final au sărbătorit uitând că n-au ieșit din pandemie.

Chiar dacă e la granița cu Austria, Ungaria nu se poate rupe de estul Europei și de obiceiurile din zonă. La fel cum Steaua Roșie a sărbătorit titlul cu fanii la Belgrad, uitând de distanțarea socială, în contrast cu„ spiritul legal" al celor de la Salzburg după finala Cupei Austriei, nici meciul pentru trofeu de aseară, de la Budapesta, n-a făcut excepție. Pe Puskás Aréna, suporterii lui Honvéd au trăit bucuria celei de-a opta Cupe ca în vremurile bune, când nu exista pandemia de coronavirus.

Peluza anti-COVID-19

Utrașii roș-negrilor au stat unul lângă altul în peluză și au celebrat golurile victoriei (Lovrici 33 și Kamber 56) cu jucătorii, nu le-a păsat de o posibilă infectare. Aproape nimeni din cei 10.000 de spectatori n-a ținut cont de regula „un scaun ocupat, trei libere", galeria păstrând aspectul normal și trăind fotbalul la intensitate maximă după trei luni de pauză. 

A fost primul meci din Europa cu o astfel de asistență, stadionul de 65.000 de locuri construit pentru CE 2020 fiind ocupat o șesime. Vecinii maghiari n-au suferit prea tare din cauza COVID-19: 3.931 de pozitivi și 534 de decese. 
 

FOTO. Imagini cu fanii de la meciul Honved - Mezőkövesd

+5 FOTO

Citește mai multe știri din fotbalul european: 

Clauză incredibilă în fotbalul mondial: pleacă de la echipă dacă Lionel Messi revine la Newells Old Boys

Două mutări-șoc pe piața transferurilor! Real Madrid și Barcelona, în prim-plan!

Playtech: ȘOC! Putin, pus la pământ de SUA. Decizia istorică luată ACUM! E INCREDIBIL


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează