INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  AZERBAIDJAN

Încă un editorial critic, după eșecul din derbyul cu Qarabag: „Echipa are nevoie de un fotbalist ca Mutu, nu de antrenorul Mutu!”

Adrian Mutu și jucătorii lui Neftchi Baku Foto: Imago
Adrian Mutu și jucătorii lui Neftchi Baku Foto: Imago

Articol de - Publicat marti, 19 decembrie 2023 16:30 / Actualizat marti, 19 decembrie 2023 18:23

Adrian Mutu (44 de ani) e iar contestat în presa locală, după ce a pierdut și returul cu campioana Azerbaidjanului (0-2). „Mutu a spus că este rușinos că Neftchi a fost învinsă, dar a trecut peste asta în liniște. Aventura lui la Baku se va termina foarte rău”.

Adi Mutu a căzut pe locul al cincilea cu Neftchi, după 0-2 în derbyul cu Qarabag, liderul campionatului azer după 17 etape, cu +13 puncte față de trupa din Baku. Antrenorul român susține că „este o rușine că am pierdut", deși jalnic a fost aspectul jocului prestat de echipa sa, diferența de valoare fiind evidentă. 

Incredibila statistică dezvăluită de spanioli. De câte victorii mai are nevoie liderul din LaLiga pentru a lua titlul!
SPANIA
Incredibila statistică dezvăluită de spanioli. De câte victorii mai are nevoie liderul din LaLiga pentru a lua titlul!

Presa locală a făcut o comparație elocventă între cele două perioade ale carierei acestuia în fotbal și a conchis că „Neftchi are nevoie de un fotbalist ca Mutu, nu de antrenorul Mutu! Aventura lui la Baku se va termina foarte prost”.

„Neftchi are peste de 20 de jucători, dar nimeni nu-i ca Mutu”

„Mutu este familiarizat cu acest loc. Când avea 19 ani a călcat iarba pe «Tofig Bahramov» și a marcat un gol. La acea vreme, câștigătorul activa în echipa națională a României. Nu caut să fac o paralelă între duelul de atunci și meciul de azi, consider că e o comparație inacceptabilă. 

Doar mă simt obligat să punctez că Mutu, fotbalistul, e mult în fața lui Mutu, antrenorul. Neftchi are nevoie de jucătorul Mutu. Aventura românului se va sfrâși foarte rău. Neftchi are peste 20 de fotbaliști, dar nimeni nu-i de nivelul lui. Nici măcar pe jumătate", scrie Sport Info.

Publicația online azeră încheie editorialul critic cu o paralelă inegală între cele două perioade ale carierei lui Adrian:

Fotbalistul Mutu marca goluri și conducea jocul echipei pentru care evolua. Echipa antrenorului Mutu nu înscrie deloc în derby și părăsește terenul înfrântă.

Fotbalistul Mutu s-ar plimba prin vestiar în lacrimi după un meci pierdut. Antrenorul Mutu își face apariția în vestiar ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic după o partidă cedată.

Fotbalistul Mutu a îmbrăcat tricoul unor mari cluburi europene și a obținut performanțe de succes. Antrenorul Mutu ține un mare club din Azerbaidjan departe de lupta pentru titlu și face ca echipa sa fie neajutorată.

Antrenorului Mutu îi lipsește experiența pe care Mutu a avut ca fotbalist”.

21de meciuri are Adrian Mutu ca antrenor al lui Neftchi Baku: 8 victorii, 5 remize și opt eșecuri, golaveraj 25-24

Citește și alte știri de fotbal internațional

Teroare la Paris! Un jucător al lui PSG, atacat de hoți înarmați. El și soția lui, agresați în propria casă!
FRANȚA
Teroare la Paris! Un jucător al lui PSG, atacat de hoți înarmați. El și soția lui, agresați în propria casă!
Înfiorător! Primul fotbalist activ care a dezvăluit că e gay, abuzat, hărțuit în fiecare zi: „F... singur! Nici părinții nu vor să te vadă așa. Rușine!
AUSTRALIA
Înfiorător! Primul fotbalist activ care a dezvăluit că e gay, abuzat, hărțuit în fiecare zi: „F... singur! Nici părinții nu vor să te vadă așa. Rușine!"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează