INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

Începe vânătoarea! "Perla" lui Dortmund e dorită de o echipă în TOP 3 Premier League

Articol de Tibi DemeterJURNALISPORT - Publicat vineri, 14 aprilie 2017 22:48

Christian Pulisic, mijlocaşul Borussiei Dortmund, este dorit de către Tottenham Hotspur în Premier League din sezonul viitor, conform celor de la Daily Mail, citaţi de footballfancast.

Pulisic, 18 ani, şi-a făcut debutul la Dortmund în sezonul 2015/2016 şi a devenit un om de bază al echipei pregătite de Thomas Tuchel pentru care a marcat de cinci ori în 34 de prezenţe.

Reprezentatul lui Tottenham, Steve Hitchen, a fost prezent la meciul dintre Borussia Dortmund şi AS Monaco, din prima manşă a sferturilor de finală a Ligii Campionilor disputat miercuri seară, având ca subiect urmărirea lui Pulisic.

Internaţionalul american cu 13 prezenţe la prima reprezentativă a fost introdus la pauza meciului cu AS Monaco şi a adus un plus de energie şi viteză în banda dreaptă a atacului Borussie în cel de-al nouălea său meci din Champions League.

Adolescentul lui Dortmund a început de 12 ori ca titular în actualul sezon din Bundesliga şi a fost introdus pe teren în alte 12 ocazii.

Pulisic a bifat aproape 1200 de minute în Bundesliga şi a contribuit cu trei goluri şi opt pase decisive, cifre impresionante pentru un puşti de 18 ani.

Mijlocaşul Borussiei este cotat la 12 milioane de euro de către site-ul de specialitate transfermarkt.de şi ar putea să ajungă pe White Hart Lane din vară.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close