INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CUPA REGELUI

VIDEO Scene violente la Athletic Bilbao - Atletico Madrid, în Cupa Spaniei: „A fost o capcană!”

Captură: Marca
Captură: Marca

Articol de GSP - Publicat vineri, 01 martie 2024 10:56 / Actualizat vineri, 01 martie 2024 12:23

Athletic Bilbao a învins-o cu 3-0 pe Atletico în semifinala Cupei Regelui seara trecută, dar victoria fost umbrită de violențele provocate de ultrașii gazdelor. Un fan madrilen a fost spitalizat după ce un grup de ultrași ai bascilor a atacat barul în care acesta petrecea înaintea meciului.

Fanii lui Atletico acuză proasta organizare a meciului: „A fost o capcană”

Unul dintre fanii lui Atletico Madrid a declarat că „totul a fost prost organizat” de către gazdele de la Bilbao. El susține că se afla într-un restaurant alături mai mulți suporteri madrileni cu puțin timp înaintea meciului, moment în care ultrașii celor de la Bilbao au atacat.

VIDEO. Fanii lui Bilbao s-au confruntat cu poliția la intrarea pe San Mames

Ulterior, unul dintre fanii lui Atletico a fost lovit în cap și a avut nevoie de spitalizare. Victima susține că Poliția nu a vrut să intervină: „Eram foarte speriați. Am sunat poliția, dar ne-au spus că nu pot veni. Nu am înțeles de ce nu a venit nimeni, deși eram atacați”.

Lupte la stadionul lui Bilbao între poliție și ultrașii basci

Aproximativ 60 de persoane au atacat cordoanele poliției din Bilbao în preajma stadionului, iar totul a devenit un haos. Ultrașii lui Bilbao au atacat cu torțe, iar polițiștii au intervenit în forță pentru a calma situația. Un fan de la Bilbao a fost arestat pentru agresiune și patru polițiști au fost răniți.

Polițiștii au suferit răni ușoare după ce au fost atacați cu sticle de ultrașii bascilor. Fanii lui Bilbao sunt recunoscuți ca fiind unul dintre cei mai răi fani din Spania. Aceștia au fost implicați în trecut în conflicte cu forțele de ordine sau ultrașii altor echipe.

Athletic Bilbao o va întâlni pe Mallorca pe 6 aprilie, în finala Cupei Regelui. În campionat, Bilbao se află pe locul 5 cu 49 de puncte, la 3 puncte de locul patru care duce în Liga Campionilor.

  • Articol scris de Mihai Popa

Citește mai mult:

Distracție în autocarul lui Atletico Madrid, sub ochii lui Horațiu Moldovan » Antoine Griezmann, ținta glumelor: „Ce bebeluș!”
INTER - ATLETICO MADRID
Distracție în autocarul lui Atletico Madrid, sub ochii lui Horațiu Moldovan » Antoine Griezmann, ținta glumelor: „Ce bebeluș!”
Ultrașii lui Atletico au afișat un banner surpriză la antrenamentul lui Horațiu Moldovan: „Spiritul BucureștiuluI” » Ce semnificație are mesajul
SPANIA
Ultrașii lui Atletico au afișat un banner surpriză la antrenamentul lui Horațiu Moldovan: „Spiritul BucureștiuluI” » Ce semnificație are mesajul

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează