INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  BILBAO - ATLETICO MADRID

Horațiu Moldovan, martor la o seară neagră pentru Atletico Madrid! Umilință în semifinalele Cupei, cu largul concurs al concurentului Oblak

Horațiu Moldovan / Foto: Imago Images
Horațiu Moldovan / Foto: Imago Images

Articol de - Publicat vineri, 01 martie 2024 00:39 / Actualizat vineri, 01 martie 2024 01:27

Horațiu Moldovan (26 de ani) a fost martor la o seară neagră pentru Atletico Madrid. Formația pregătită de Diego Simeone a fost învinsă pe terenul lui Athletic Bilbao, scor 0-3, în manșa retur a semifinalei Cupei Regelui Spaniei. Bascii câștigaseră și primul meci cu 1-0.

  • Finala dintre Athletic Bilbao și Mallorca este programată pe 6 aprilie 2024, la Sevilla. Mallorca e prima finalistă, a trecut în semifinale de Real Sociedad

Horațiu Moldovan încă așteaptă momentul debutului la Atletico Madrid. Diego Simeone nu a mizat pe el nici joi seară, în manșa decisivă a semifinalei Cupei Regelui. Internaționalul „tricolor” a privit de pe banca de rezerve o lecție predată de Bilbao.

Giovanni l-a anunțat pe Gigi de oferta pentru un internațional „tricolor”: „E bun, dar nu poate fi comparat cu Florinel Coman”
FC Voluntari - FCSB 1-2
Giovanni l-a anunțat pe Gigi de oferta pentru un internațional „tricolor”: „E bun, dar nu poate fi comparat cu Florinel Coman”

Horațiu Moldovan, rezervă în Bilbao - Atletico 3-0

Familia Williams a fost responsabilă cu spectacolul. Inaki a deschis scorul în minutul 13 cu un voleu superb, în vinclu. Pasa i-a aparținut lui Nico.

Fratele mai mare i-a întors favorul în minutul 42, un contraatac executat ca la carte.

Madrilenii nu s-au dezmeticit, iar Gorka Guruzeta a făcut 3-0 după o oră de joc, profitând de eroarea lui Oblak, o minge respinsă neinspirat în față.

Athletic o va înfrunta în finala Cupei Regelui pe revelația Mallorca. Bascii vor să pună mâna pe trofeul cu numărul 24. Doar Barcelona are mai multe distincții în competiție, 31.

FINAL. Bilbao - Atletico Madrid 3-0

Bilbao - Atletico Madrid, echipe de start:

Bilbao: Agirrezabala - De Marcos, Vivian, Paredes, Lekue - de Gallareta, Prados - I. Williams, Sancet, N. Williams - Guruzeta
Rezerve: Simon, Alvarez, Ares, Berenguer, D. Garcia, Albeniz, R. Garcia, Gomez, Muniain, Vesga, Villalibre
Antrenor: Ernesto Valverde

Atletico Madrid: Oblak - Molina, Savic, Witsel, Hermoso, Lino - Llorente, Koke, De Paul - Morata, Correa
Rezerve:
Moldovan, Gomis, Barrios, Depay, El Jebari, Gabriel Paulista, Mandava, Saul, Riquelme, Vermeeren
Antrenor: Diego Simeone

Stadion: San Mames Barria
Arbitru: Juan Martinez

VIDEO. Silviu Lung, despre Horațiu Moldovan: „Va depinde de cum va evolua în aceste două meciuri” + Cum vede parcursul României la Euro

Citește și:

Fabulos! Dennis Man, pe radarul unui „colos” din Bundesliga » Nemții vin să-l vadă LIVE
PARMA
Fabulos! Dennis Man, pe radarul unui „colos” din Bundesliga » Nemții vin să-l vadă LIVE
Englezii, despre Radu Drăgușin: „A fost un jucător fantastic în Italia. S-a obișnuit de la Juventus cu Bonucci și Chiellini, deci acceptă provocările!”
ANGLIA
Englezii, despre Radu Drăgușin: „A fost un jucător fantastic în Italia. S-a obișnuit de la Juventus cu Bonucci și Chiellini, deci acceptă provocările!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (15)
rocky3
rocky3  •  01 Martie 2024, 16:29

Băi fraților, românul nu a fost folosit nici măcar în meciul considerat amical de către club, ce ne tot dați știri nereale despre el?! Când va fi introdus vreodată în poartă, atunci să ne anunțați, altfel bateți apa în piuă ca niște amatori penibili ce sunteți!

donqhote
donqhote  •  01 Martie 2024, 13:09
Postat de zb59 pe 01 Martie 2024, 09:47

Pai daca nici atunci cand nu le pasa de competie (cum ai incercat sa spui tu , mai…nuantat) nu il folosesc pe roman, atunci cand!?:))

niciodata.

Ubi_Mortus
Ubi_Mortus  •  01 Martie 2024, 12:53

Hai sa arunc eu cu teoria conspiratiei - cei mai buni jucatori ai nationalei Romaniei (Moldovan si Dragusin) au fost transferati ca rezerve, si astfel scosi din forma buna pe care o traversau, pentru ca Nationala Romaniei sa nu puna probleme adversarelor de la EURO :)) Mai pe romaneste: "sunt interese mari la mijloc" :)) Evident ca glumesc, nu va inflamati...

Vezi toate comentariile (15)
Comentează