INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Englezii, despre Radu Drăgușin: „A fost un jucător fantastic în Italia. S-a obișnuit de la Juventus cu Bonucci și Chiellini, deci acceptă provocările!”

Radu Drăgușin trage tare la antrenamente / Foto: Imago
Radu Drăgușin trage tare la antrenamente / Foto: Imago

Articol de - Publicat joi, 29 februarie 2024 14:23 / Actualizat joi, 29 februarie 2024 16:03

Radu Drăgușin (22 de ani), fundașul român care a prins doar 30 de minute la Tottenham, a aflat cum și când ar putea deveni titular. „Înțeleg că e destul de relaxat în legătură cu situația sa. E conștient că The Spurs nu mai au multe meciuri în acest sezon și că nu există multe ocazii pentru jucători”, scriu englezii de la The Athletic.

Nu mai este deja nicio știre când Tottenham începe meciurile cu Radu Drăgușin pe banca de rezerve. La fel cum fundașul central român s-a împăcat cu ideea că va prinde minute puține dacă titularii Romero și Van de Ven sunt apți fizic și nici nu au suspendări de efectuat. Până îi va veni rândul să fie inclus în formula de start trebuie să mai aștepte, iar Ante Postecoglou a fost destul de clar în privința „tricolorului".

Radu Drăgușin și iubita lui au făcut o achiziție de suflet » Au un nou membru în familie
ANGLIA
Radu Drăgușin și iubita lui au făcut o achiziție de suflet » Au un nou membru în familie

The Athletic: „Cred că va fi în regulă cu Drăgușin"

Într-un podcast al lui The Athletic, Charlie Eccleshare, citat de TBR Football, susține că a aflat de la managerul australian că „nu îl transferă să fie rezervă, însă nici îl va pune să joace imediat titular. Trebuie să-și câștige acest loc. L-am întrebat pe Ange în conferința de presă despre Drăgușin și mi-a spus «Dacă voia doar să joace, putea să rămână la Genoa».

Trebuie s-avem în vedere faptul că la Juventus, când a apărut la prima echipă, îi avea acolo rivali pe post pe Leonardo Bonucci și Giorgio Chiellini, deci se poate afirma că este obișnuit cu provocările. Eu cred că va fi în regulă".

„Radu Drăgușin a venit într-un campionat nou"

La rândul său, Jack Pitt-Brooke, în cadrul aceluiași podcast intitulat „A View From thr Lane", a remarcat că Radu Drăgușin nu e prea deranjat de situație: „A fost un jucător fantastic în Serie A. Înțeleg că este destul de relaxat relativ la statutul său de la Tottenham. Este conștient că The Spurs nu mai au multe meciuri de disputat în acest sezon și că, practic, nu există ocazii numeroase pentru jucătorii de rezervă.

Drăgușin vine într-un campionat nou, iar cuplul de fundași centrali este foarte bine închegat. Romero și Van de Ven joacă bine, sunt sănătoși și au evitat suspendările, astfel că doar în momentul în care va apărea o problemă cu unul dintre ei Postecoglou va face apel la Drăgușin".

Fotbaliștii cu un salt mare în carieră nu încep mereu să joace imediat. Drăgușin ar putea lua ca exemplu cazul lui Cristian Chivu. Când s-a transferat la Ajax, în 1999, nu a jucat în primele luni și a trebuit să fie răbdător. Asta nu l-a împiedicat să aibă o carieră formidabilă, în care a cucerit inclusiv Liga Campionilor
Jack Pitt-Brooke, la podcastul lui The Athletic

Match Quiz
Plasează gratuit predicțiile tale pe meciul și poți câștiga 1.200 de lei cash! Premii totale de 4.000 de lei.

Citește și alte știri de fotbal internațional:

Colegul lui Radu Drăgușin, dezvăluire din adolescență: „Nu mă lăsau să mă ating de mâncare, făceam doar curățenie
ANGLIA
Colegul lui Radu Drăgușin, dezvăluire din adolescență: „Nu mă lăsau să mă ating de mâncare, făceam doar curățenie"
Verdict dur de la Londra și atac la Radu Drăgușin. „Este cel mai prost mercato făcut vreodată de Tottenham!”
ANGLIA
Verdict dur de la Londra și atac la Radu Drăgușin. „Este cel mai prost mercato făcut vreodată de Tottenham!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
darionaharis
darionaharis  •  29 Februarie 2024, 16:46

Da tata joacă bine cizmarii aia 2 Romero si Van. Uitați va cite goluri au luat in campionat si încercați sa va uitați la vreun meci al Spurs sa va luati de cap cu nivelul defensivei. Sint pleazna. Radu asa rudimentar cum e el acu cum zise si Raducioiu e mult peste aia. Dar na pina il dau afara pe australian va fi greu pt el.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează