GSP SPECIAL  »  SPECIAL  »  ANGLIA

GALERIE FOTO Radu Drăgușin și iubita lui au făcut o achiziție de suflet » Au un nou membru în familie

Radu Drăgușin și iubita lui au făcut o achiziție de marcă. Foto: Instagram +38   FOTO
Radu Drăgușin și iubita lui au făcut o achiziție de marcă. Foto: Instagram

Articol de - Publicat joi, 29 februarie 2024 11:21 / Actualizat joi, 29 februarie 2024 11:43

Radu Drăgușin (22 de ani), fundașul lui Tottenham, este un mare fan al animalelor, astfel că recent a pus la cale o achiziție de suflet: și-a luat un câine.

Până să își găsească o locație permanentă în Londra, Radu Drăgușin a locuit în complexul de 5 stele din baza lui Tottenham, finalizat în 2018.

FOTO. Radu Drăgușin și iubita lui au făcut o achiziție de suflet

+34 FOTO

Recent, fundașul român a luat decizia să se mute alături de partenera lui, Ioana Stan. Cei doi au făcut pasul către o casă nouă în Londra, iar acum vor avea un nou membru în locuință. Ioan Stan a anunțat prin intermediul rețelelor sociale că cei doi și-au luat un câine, mai exact un Labrador.

Studenta la arhitectură a postat pe Instagram o poză cu Radu și un mesaj: „Iubire de cățeluș”.

Cuplul mutat de curând la Londra a apelat la o firmă specializată în dresajul animalelor de companie, care a publicat o imagine cu Radu pe Instagram: „Bine ați venit în familie, Radu Drăgușin, Ioana și Kai! Este o plăcere să lucrăm cu vedeta lui Tottenham și a României, Radu Drăgușin, și partenera lui. Mereu o plăcere să lucrăm cu jucătorii lui Spurs”.

Mai mulți fotbaliști din Premier League au apelat de curând la firma respectivă, printre care fundașul stânga Destiny Udogie, colegul lui Radu la Tottenham. Și rivali de la Liverpool, precum Alexis Mac Allister, și Manchester United, cum este cazul lui Alejandro Garnacho, și-au lăsat animalele de companie în baza respectivei firme.

Informații de la sursă despre Radu Drăgușin: „A fost observată treaba asta”

Radu Drăgușin nu a jucat vreun minut în ultimele două meciuri disputate de Tottenham. Impresarul Florin Manea este sigur că situația se va schimba în curând și că fotbalistul pe care îl reprezintă își va câștiga locul în garnitura lui Ange Postecoglou.

„Radu se pregătește bine. A fost observată treaba asta de oamenii de acolo. Vidic a stat 6 luni până a început să joace la Manchester United. Nu e așa ușor să intri direct. Noi nu suntem supărați pe faptul că nu a jucat. Mai ales că doar a venit. Cred că de la următoarele meciuri va prinde minute, poate chiar va fi titular. Nu există probleme de adaptare. Ritmul e mai intens, dar nu mi-a zis nimic Radu cum că i s-ar părea că e în urma celorlalți.

Stau singuri în cameră. S-a împrietenit cu toată lumea, chiar și cu Son, cu Werner. S-a integrat! Cu Romero s-a împrietenit pentru că au avut același traseu, Juventus, Genoa. La Tottenham ai totul pregătit. Ai oameni care te ajută să îți găsești casă, mașină. I-au găsit o locuință într-o zonă liniștită, departe de oraș, la 15 minute de stadion. Peisajul e frumos, el e liniștit”, a povestit Florin Manea la „Fotbal Club” de la Digi Sport.

Citește și:

Patroana-antrenoare din fotbalul românesc dezvăluie: „Mereu aud asta pe la spate” + Motivul pentru care și-a înființat club
ACADEMIE
Patroana-antrenoare din fotbalul românesc dezvăluie: „Mereu aud asta pe la spate” + Motivul pentru care și-a înființat club
Alexandru Chipciu, despre viața cu 4 fetițe acasă: „Ce, crezi că ești David Beckham?!”
U CLUJ
Alexandru Chipciu, despre viața cu 4 fetițe acasă: „Ce, crezi că ești David Beckham?!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
VardyParty
VardyParty  •  02 Martie 2024, 15:38

Vezi ßastenitos, asa se face sportu’, asa se scriu ziarele. Zi si tu, “Bā Vardy, ce mai e nou?” Sā am si eu ocazia sa respir: “ßeth de la 1401 şi-a tras un nou boyfriend. Nici nu stie cum il cheamā. E al treilea pe anul āsta. Da, 2024. Da, e abea 2 martie, ştiu. Da, ßeth are 70, depășiți. Când faci mişto de ea, zice cã are rădăcini scoțiene, si de-aia uitā. Acum vreu 3 ani, si 14-16 boyfrenzi în urmā, mi-a prezentat pe unul. Ăla, ungur. Normal cā n-a rezistat mult. Dupā o lunā, îi zic şi eu, in lift, conversațional: “Unde e bre, Yanni?” Care Yanni? Pai cum care? Unguru’. Care ungur??? Pai Yanni. Ah, ucrainianul, vrei sa spui, bā Vardy. Nu dom’le, e ungur. Raspuns ßeth: “Are you sure?” Vezi, ßastenitos? Aşa se scrie un ziar. Nu scriind FCSB cu litere mici, ca sā-l umilești pre Nea Gigi.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează