FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ

EXCLUSIV // VIDEO Alexandru Chipciu, despre viața cu 4 fetițe acasă: „Ce, crezi că ești David Beckham?!”

Articol de - Publicat joi, 29 februarie 2024 09:43 / Actualizat joi, 29 februarie 2024 09:43

Alexandru Chipciu, 34 de ani, liderul lui U Cluj, a developat pentru Gazeta Sporturilor momente din viața de familie, situații și reacții. Totul povestit relaxat, fotbalistul explicând cum este în rolul de tată.

Alexandru Chipciu, 34 de ani, este recunoscut ca fiind un familist convins, iar fotbalistul a vorbit de multe ori despre familia sa, despre soție, Andreea, cu care are o relație din 2012, și despre fetele cuplului, Medeea, Aria, Irene și Ștefania.

Rednic îi dă o singură șansă Rapidului la titlu: „Doar din cauza lor pot pierde cei de la Steaua campionatul. Gigi mai filosofează, mai schimbă... Cine știe?”
UTA
Rednic îi dă o singură șansă Rapidului la titlu: „Doar din cauza lor pot pierde cei de la Steaua campionatul. Gigi mai filosofează, mai schimbă... Cine știe?”

În ultimii ani, pentru deciziile importante pe care le-a luat inclusiv în ceea ce privește cariera lui, căpitanul lui U Cluj și-a consultat familia. În interviul acordat Gazetei Sporturilor, internaționalul a oferit câteva detalii despre viața personală.

Alexandru Chipciu despre viața de familie: „Dacă tu creezi cadrul și educația, e greu să deviezi prea mult”

„Am mai avut discuția asta cu Rusescu și cu niște prieteni... Dacă tu oferi educație, fără să dai ordine, să faci armată, deși și asta e bună, clar!, atunci te simte aproape. Zilele trecute, am mers la film cu soția, cu fetele și cu două colege ale lor.

Eu sunt genul mai rece, nu interacționez repede. «Nu, nu, trebuie să mergi cu noi, că și tații colegelor noastre vin», mi-au spus fetele mele. OK, m-am dus la film, am stat pe acolo, un film de copii. În fine. Trebuie să fii aproape de copii. Clar, vor fi și momente când nu vor face alegeri bune, însă, cumva, se întorc la trecut, la momentele de familie.

Și eu am avut tentații de a petrece prea mult, de a face lucruri care nu erau bune ca fotbalist, însă m-am întors la momentele alea, din familie, în care părinții m-au iubit foarte mult. Am încercat să recreez ceea ce era când eram copil.

Eu sper ca fetele mele să nu treacă prin momente grele. Sunt convins că dacă tu creezi cadrul și educația, e totuși greu să deviezi foarte mult", a declarat Alex pentru GSP.ro.

Au multe jucării, dar le și dăm. Se ocupă soția să le dăm la copiii cu nevoie. Păstrăm o balanță, totuși. Nu am fete disperate după păpuși. Am păstrat balanța, chiar dacă avem o situație materială bună. Cele mari au card, dar au control. Primesc bani de ziua lor, însă își gestionează economiile.

Alexandru Chipciu, mijlocaș U Cluj

Reunire în familia Chipciu, fotbalistul, soția lui și fetele sale
Foto: Instagram Alexandru Chipciu
O fotografie de suflet
Foto: Instagram Alexandru Chipciu
Familia Chipciu de Crăciun
Foto: Instagram Alexandru Chipciu
În vacanță, în formație completă
Foto: Instagram Alexandru Chipciu
Pregătind-o pe cea mică de meciul naționalei
Foto: Instagram Alexandru Chipciu
+3 FOTO

Alexandru Chipciu pus în încurcătură: „Nu știu cum va fi în acel moment”

„Cum va fi când va veni cu un prieten acasă, ți-ai imaginat acel moment?”, a fost chestionat fotbalistul.

„Nu mă gândesc așa, în mod continuu. Și cu sora mea am avut treaba asta, dar fiind liniștită, a fost simplu. Acum e cu un băiat senzațional.

28de meciuri, 6 goluri și 4 assist-uri a adunat Chipciu în această ediție în tricoul lui U Cluj

Vorbeam cu soția de chestia asta, că, dacă nu-mi place, îl sun și-i zic: «Să nu mai vii niciodată că te omor!» (râde). Cum este cu patru fetițe în casă? Când eram mai tânăr, prin Belgia, mai strigam: «Băăă». Acum, le mai zic: «Măi gata, liniște!». Îți dai seama, patru fete prin casă, se mai ceartă... Dar sunt mai spre blând acum, de ceva vreme.

Nu știu cum o să reacționez când va veni cu un băiat acasă. Până la urmă, sunt pași prin care am trecut și eu, și soția, și tu, și toată lumea. Apoi să-și facă o viziune, să vadă ce vor. Sunt pentru a fi într-o singură relație, dar e greu, mai complicat, în zilele noastre", a povestit Chipciu.

Alexandru Chipciu, confruntat cu fel și fel de situații pe terenul de acasă: „M-a întrebat dacă m-am supărat. Cum să mă supăr?!”

Ajuns la 34 de ani, tatăl învață alături de fetițele sale. De fapt, o face non-stop, după cum singur afirmă.

„Una dintre fete face tenis, seamănă cu mine, are ambiție. Mi-a zis Chiricheș de un aparat, mi-a deschis capul, unul cu lumină roșie și infrared, te ajută la refacere. După ce termin nebuniile de la stadion, cu hiperbară, cu criosaună, mă duc acasă și stau cu aparatul ăla câteva ore.

47de selecții a adunat Chipciu la echipa națională, marcând de 6 ori

Una dintre ele, dintre fete, mi-a zis: «Tati stă cu aparatul ăla non-stop! Ce crezi, că ești David Beckham?! Nici măcar nu te apropii...». I-am zis că nu vreau să fiu Beckham, că n-am aparatul ăla să mă fac mai frumos, ci mă ajută la ceea ce fac zi de zi.

Iar seara când am mers la somn, mi-a zis: «Tati, te-ai supărat că ți-am zis de faza aia cu David Beckham?!». (râde) Cum să mă supăr?! Ai parte de chestii de genul ăsta, mai ales când ai patru copii", s-a amuzat fotbalistul.

+12 FOTO

Presiune zero pe copii

Alexandru Chipciu a învățat din propriile experiențe că oamenii și generațiile se schimbă, chiar dacă au același sânge.

„Puterea exemplului e cea mai importantă. Eu sunt obsedat cu alimentația, ce să mănânci, cum să mănânci. Soția are genetica foarte bună, mănâncă orice vrea, nu ține cont de nimic.

Dacă eu le zic fetelor să nu bea aia, ailaltă, iar eu beau Cola... Bine, ele nu beau Cola și Fanta.

Nu pun presiune pe ele, poate să se facă orice vor, tenis, pian etc. Nu e vorba că nu mă interesează, dar presiunea mea e zero pe fiecare.

Eu știu ce presiune punea tata pe mine. Dar mie îmi și plăcea. «Aaa, ce 0-0 cu Steaua? Te-a omorât Coman! Lasă-te!». Asta ca să mă râcâie. Dar eu eram genul ăsta: «Aaa, da? Lasă că meciul următor îl omor!». Acum, depinde de la om la om”, a comentat Alex.

Provin dintr-o familie unită, părinții mei mi-au oferit un model de respect și iubire, și o astfel de relație voiam să am și eu. Când am cunoscut-o pe Andreea, mi-a plăcut și mi-am dorit să fiu cu ea, dar, în timp, mi-am dat seama că alături de ea pot avea familia pe care mi-am dorit-o. Cred că am avut intuiție când am ales-o.

Alexandru Chipciu, despre soția sa, Andreea, într-un interviu pentru revista VIVA

VIDEO Alexandru Chipciu, mijlocașul lui U Cluj, spune pentru GSP ce a învățat de la cele 4 fete ale sale: „Alături de copii înveți non stop”

Citește și alte știri:

Bătaie cruntă în Giulești » Război pe stradă între ultrașii celor de la Rapid, Steaua și UTA: 4 persoane rănite, 5 autoturisme avariate
Rapid - UTA
Bătaie cruntă în Giulești » Război pe stradă între ultrașii celor de la Rapid, Steaua și UTA: 4 persoane rănite, 5 autoturisme avariate
Crăciunescu a reacționat după ce Porumboiu l-a făcut praf în studioul GSP: „Îl dau în judecată” + S-a luat și de Naum în direct: „Ești avocatul lui și nu știu eu?”
SCANDAL
Crăciunescu a reacționat după ce Porumboiu l-a făcut praf în studioul GSP: „Îl dau în judecată” + S-a luat și de Naum în direct: „Ești avocatul lui și nu știu eu?”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
Barbanta
Barbanta  •  29 Februarie 2024, 21:31

Chipciule☝️ Dacă Doamne fereste ti-i se intamplă ceva ???? Mai vb asa sau stătea Andrea langă tn☝️ La Bișonul stii cumătra ???? Cât esti sus,in cărți, toată lumea te cunoaste???? De pățești ceva,nu te mai cunoaste,nimeni ☝️ Cunosc si eu acest lucru,vb mereu cu Bișonul..Ogararu..Lovin.. cu,cativa de pe la echipele unde am jucat???? Si,zilnic m-am rugat,si mă rog???? Si multumesc BUNULUI DUMNEZEU SI MAICII DOMNULUI PENTRU TOT ???? Oricum sănătate familiei si cat mai joci ???? https://www.crainou.ro/2016/09/15/tragedia-si-demnitatea-unui-simbol/

alex_789
alex_789  •  29 Februarie 2024, 14:42

Respect Alex Chipciu. Foarte echilibrat si cu bun simt. Care il injurati ori sunteti *** ori sunteti si mai ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

steaua.libera
steaua.libera  •  29 Februarie 2024, 13:39

Respect Alex Chipciu!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează