INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

Incidente după meciul Angers - Marseille! Suporterii celor două echipe s-au luat la bătaie în stadion

Incidente după meciul Angers - Marseille! //  sursa foto: Imago
Incidente după meciul Angers - Marseille! // sursa foto: Imago

Articol de GSP - Publicat joi, 23 septembrie 2021 15:22 / Actualizat joi, 23 septembrie 2021 15:51

Angers și Marseille au terminat la egalitate, 0-0, în etapa cu numărul 7 din Ligue 1. La finalul partidei a avut loc o încăierare generală, în care au fost implicați fanii celor două formații.

După fluierul final, suporterii lui Marseille au părăsit sectorul destinat oaspeților și s-au îndreptat către sectorul gazdelor, iar forțele de ordine au reușit cu greu să-i oprească.

Situația a escaladat rapid, în ciuda apelurilor la calm ale crainicului de la stadion: „Nu așa, băieți! Ce imagine oferim?!”, s-a auzit în special la stațiile de amplificare.

În interiorul stadionului Raymond Kopa din Angers, sectorul oaspeților este situat în aceeași peluză cu cel al gazdelor, iar șicanele dintre suporteri apar tot mai des.

„Semne obscene, petarde aruncate către fani”

„A existat o provocare din partea tribunei gazdelor, semne obscene, petarde aruncate către fanii noștri. Aceștia din urmă au răspuns, este ceva clasic și stupid, atât de o parte, cât și de cealaltă. Nu acuz pe nimeni”, a declarat Jacques Cardoze, ofițerul de presă al lui Marseille, potrivit L’Equipe.

Bătaie generală în Nice – Marseille

În minutul 75 al disputei dintre Nice și Marseille, fanii gazdelor au aruncat cu diverse obiecte spre Payet, în momentul în care mijlocașul francez încerca să execute o lovitură de la colțul terenului. O sticlă plină l-a lovit în spate. Jucătorul oaspeților a reacționat nervos, a aruncat-o înapoi spre fani și a declanșat haosul. 

Ultrașii gazdelor au coborât din zona scaunelor, unii au pătruns chiar pe gazon și s-au luat la bătaie cu jucătorii lui Marseille. Forțele de ordine au reușit cu greu să îi țină pe fani în spatele panourilor publicitare.

Vedele lui Marseille au reacționat

Vedetele oaspeților nu le-au ușurat munca. Au reacționat la fel de dur, au șutat mai multe mingi spre tribune, moment în care lucrurile au degenerat. Suporterii au rupt barajul paznicilor și au pătruns în număr mare pe gazon. Arbitrul a fost nevoit să oprească meciul și să îi grăbească pe jucători către vestiare. 

Imagini de la incident continuă să apară. Într-o secvență, un om din staff-ul lui Marseille este surprins când îi aplică o „directă” unui fan rival. Cel din urmă s-a prăbușit pe gazon.

Jorge Sampaoli, antrenorul lui OM, a fost oprit cu greu de colaboratori. Acesta încerca să se îndrepte spre zona fanilor lui Nice.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Atletico Madrid vrea să cumpere de la Sheriff Tiraspol! Sumă-record pentru fotbalul din Republica Moldova

Cristiano Ronaldo, record de viteză la Manchester United » Valori incredibile la vârsta de 36 de ani

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează