INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ALBANIA - POLONIA

Incidente grave și în Albania - Polonia, meci întrerupt timp de 20 minute

O ploaie de obiecte s-a abătut asupra jucătorilor polonezi după golul din minutul 77 / Captură Twitter
O ploaie de obiecte s-a abătut asupra jucătorilor polonezi după golul din minutul 77 / Captură Twitter

Articol de GSP - Publicat marti, 12 octombrie 2021 23:59 / Actualizat miercuri, 13 octombrie 2021 00:08

A fost seara incidentelor în preliminariile CM 2022. După luptele din tribune de la Anglia - Ungaria, tensiunile n-au ocolit nici confruntarea dintre Albania și Polonia, meci contând tot în Grupa I, încheiată 0-1. 

Partida de la Tirana s-a jucat într-o atmosferă irespirabilă. Albanezii au umplut stadionul la unul dintre cele mai importante meciuri ale grupei, care a pus față în față pretendentele la locul secund. 

Fanaticii suporteri albanezi, recunoscuți și pentru alte incidente provocate de-a lungul timpului, le-au făcut viața un calvar polonezilor. Totul a escaladat în minutul 77, după ce Swiderski a deschis scorul pentru naționala lui Robert Lewandowski. 

Incidente grave în Albania - Polonia, meci întrerupt 20 minute

Strânși într-un colț al terenului pentru a sărbători golul, fotbaliștii polonezi au fost ținta furiei albanezilor din tribune. Aceștia au aruncat cu numeroase obiecte în direcția jucătorilor din naționala Poloniei, iar arbitrul Clement Turpin nu a manifestat toleranță: a întrerupt partida, trimițând cele două echipe la cabine

Jucătorii au revenit de la vestiare după aproape 20 de minute, timp în care crainicul stadionului, dar și alți oficiali albanezi, au încercat din răsputeri să-i convingă pe ultrași să nu mai arunce cu obiecte în teren

Fără forță și luciditate, albanezii nu s-au putut apropia periculos de poarta lui Wojciech Szczesny, iar Polonia a plecat de la Tirana cu toate punctele.

Clasament Grupa I

Din nou scandal la Anglia - Ungaria!

Anglia - Ungaria (1-1 scor final) s-a lăsat din nou cu incidente. Fanii maghiari au sărit la bătaie în tribunele Wembley, iar poliția britanică a părut depășită la meciul din preliminariile Campionatului Mondial.

O parte dintre fanii Ungariei prezenți pe Wembley au batjocorit momentul în care jucătorii Albionului au îngenuncheat înainte de joc, anunță Sky Sports. Din acest motiv a intervenit poliția, iar lucrurile au escaladat rapid. Un spectator maghiar a fost arestat.

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

VIDEO+FOTO Din nou scandal la Anglia - Ungaria! » Bătaie pe Wembley: maghiarii i-au forțat pe polițiști să se retragă în stadion, după îngenuncherea contra rasismului

Încă un hat-trick pentru Cristiano Ronaldo la națională » A înscris din nou împotriva „victimei” preferate

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
blackpedro
blackpedro  •  13 Octombrie 2021, 13:07

Albanezii nu sunt cei mai cumpătați suporteri, au tot aruncat cu diferite obiecte în teren încă de dinainte de gol, dar polonezul care a marcat nu avea nimic mai bun de făcut decât să se ducă și să se bucure provocator chiar în fața lor? Până atunci albanezii au mai fost cum au mai fost, dar când ăla le-a râs în față, au luat-o complet razna.

nelu.faget
nelu.faget  •  13 Octombrie 2021, 10:44
Postat de bombon pe 13 Octombrie 2021, 07:25

Polonia si Ungaria - cancerele Europei

Cred că ai vrut să scrii Franța și Germania

wrx.
wrx.  •  13 Octombrie 2021, 08:52
Postat de caravela pe 13 Octombrie 2021, 05:54

***

Mai rău decât romanii nu cred. Albanezii *** pe când romanii :)))))))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează